Ga naar de inhoud
Entertainment

Oude bekende charmeert Anouk opnieuw in TVOH

Jefferson en Anouk in 'The voice of Holland' Beeld © RTL/Videoland

Anouk (46) kreeg een aangename verrassing tijdens 'The voice of Holland'. Een oude bekende stond namelijk op het podium: Jefferson (22). De zanger maakte opnieuw een grote indruk op de coach.

"Het plaatje klopt helemaal"

Jefferson vertelt in The voice of Holland dat hij Anouk een keertje aansprak op straat. "Anouk woont om de hoek bij mij ergens, geen idee waar. Maar ik had al bij mezelf bedacht: als ik haar ooit tegenkom en ik heb een gitaar in de aanslag, dan vraag ik gewoon of ik een nummer voor haar mag zingen", legt 'ie uit. En dat gebeurde.

Loretta
Lees ook:
Loretta Schrijver spreekt Glennis Grace aan op 'niet leuk' gedrag in TVOH

Toen Jefferson aan het repeteren was met een vriend, liep Anouk plots langs. Hij zong twee nummers voor haar en kreeg ook nog eens wat advies van de zangeres. Nu is hij terug in TVOH met een eigen nummer, waarvoor Anouk direct draaide. Maar ze was niet enige; ook Glennis, Ali én Waylon willen Jefferson in hun team. Waylon ging zelfs zo ver dat hij Anouk blockte.

Kandidaat
Lees ook:
Kandidaat krijgt wind van voren in TVOH: 'Echt niet goed'

"Jij geniet er echt van", reageert Ali op het optreden. Het lijkt de rapper een interessant idee om Jefferson eens een 'gevoelig' nummer te laten zingen. "Ik had je heel graag willen coachen, want ik vind je fantastisch", laat Anouk weten, waarna ze hem adviseert om voor Glennis te gaan. "Het plaatje klopt helemaal", vindt Glennis. Waylon houdt een pleidooi, maar uiteindelijk kiest Jefferson toch voor Glennis. 

Het gaat hard tegen hard in TVOH, maar er is ook genoeg tijd voor geintjes:

Glennis en Anouk krijgen veeg uit de pan van Ali B in TVOH

00:27

The voice of Holland is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4 en terug te kijken bij Videoland, waar ook The Voice Comeback Stage met Maan en Typhoon te bewonderen is.