Entertainment

Sinéad O'Connor opgenomen in ziekenhuis na dood van zoon

14 januari 2022 13:40 Aangepast: 14 januari 2022 16:54
Beeld © Getty Images

Sinéad O'Connor (55) heeft zichzelf enkele dagen na de zelfmoord van haar zoon Shane (17) laten opnemen in het ziekenhuis. De zangeres heeft het zo moeilijk met het verlies dat ze hulp heeft ingeschakeld. 'Ik ben verloren zonder mijn kind en ik haat mezelf', zo schreef ze donderdag op Twitter.

"Ik ga Shane vinden, dit is slechts een vertraging"

Shane, de zoon van Sinéad, was suïcidaal en werd daarvoor behandeld in een kliniek. Ondanks dat hij 24 uur per dag onder toezicht stond, wist hij toch buiten te komen. Nadat hij twee dagen vermist was, werd hij levenloos gevonden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vermiste zoon van Ierse zangeres Sinéad O'Connor overleden

Sinéad deelde het verdrietige nieuws vervolgens op haar Twitter-account. 'Mijn mooie zoon, het licht van mijn leven, heeft besloten om zijn strijd op aarde te beëindigen en is nu bij God. Moge hij rusten in vrede en laat niemand zijn voorbeeld volgen. Mijn schat. Ik houd zo veel van je. Ik hoop dat je rust hebt gevonden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zangeres Sinéad O’Connor trekt stekker uit muziekcarrière

De zangeres plaatste donderdag een aantal heftige en zorgwekkende tweets waarin ze onder andere zei dat ze het gevoel heeft dat de dood van Shane haar schuld is. 'Het ziekenhuis zal een tijdje helpen. Maar ik ga Shane vinden. Dit is slechts een vertraging', zo dreigde ze.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sinéad O'Connor kan niet op tournee wegens verslavingsproblemen

Denk je aan zelfmoord? Of maak je je zorgen om iemand met suïcidale gedachten? Neem dan contact op met de Zelfmoordpreventielijn: 0900-0113

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore