Entertainment

Rapper Kanye West hoofdverdachte in mishandelingszaak

14 januari 2022 10:45 Aangepast: 14 januari 2022 11:43

Kanye West (44) is hoofdverdachte in een mishandelingszaak. Dat bevestigt de politie van Los Angeles aan meerdere Amerikaanse entertainmentwebsites. De Amerikaanse rapper wordt ervan verdacht donderdag een fan te hebben geslagen nadat die hem om een handtekening vroeg.

''Mijn leven is nooit makkelijk geweest''

Agenten kwamen om 03.00 uur 's nachts ter plaatse, in de buurt van een club in Los Angeles, Soho Warehouse. Bronnen laten aan TMZ weten dat Kanye, die zich tegenwoordig Ye noemt, het op straat aan de stok kreeg met een mannelijke fan die hij vervolgens een klap verkocht. Wat de aanleiding voor het handgemeen was, is niet duidelijk. Wel zijn er beelden opgedoken waarop een duidelijk boze Ye op straat staat te schreeuwen. Volgens de politie heeft de fan geen ernstige verwondingen opgelopen. Er zijn geen arrestaties verricht, meldt CBS News.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuwe vlam Kanye West was groot fan van de Kardashians

Op zijn Instagram-account heeft Ye een cryptische post gedeeld van een bebloede aap. Daarbij schrijft hij: 'Mijn leven is nooit makkelijk geweest.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kanye West toont nieuwe liefde Julia Fox op Instagram

Eerder die avond was de rapper nog met zijn nieuwe vlam Julia Fox bij een etentje waarbij ook Madonna en Floyd Mayweather aanwezig waren.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kanye West koopt huis tegenover Kim Kardashian

Na ruim 6 jaar en vier kinderen verder liggen Kim Kardashian en Kanye West in een scheiding.  Dat het Amerikaanse koningskoppel ging scheiden, kwam voor onze entertainmentdeskundige Eric de Munck niet als een verrassing.  

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore