Ga naar de inhoud
Entertainment

Marcel uit Prince Charming onthult: 'Ik heb een relatie'

Beeld © Jasper Suyk

In de aflevering van woensdag van de datingshow 'Prince Charming' hebben we kunnen zien hoe Marcel met lood in zijn schoenen het programma heeft verlaten. Maar hij heeft niet lang in zak en as hoeven zitten. De realityster onthult namelijk helemaal in de wolken te zijn met een nieuwe liefde én het is 'iemand die wij kennen'. Dat onthult hij in 'Prince Charming Viewing Party’.

''We hebben ook kerst met elkaar gevierd''

Het wordt Chris - de prins van dit jaar - niet makkelijk gemaakt. Van de drie mannen waar hij een hechte band mee heeft opgebouwd, moet hij er één naar huis sturen. Helaas viel het doek voor Marcel. ''Ik volg mijn gevoel'', verklaarde Chris. De zichtbaar teleurgestelde Marcel zag dit totaal niet aankomen. Tegen Chris zegt Marcel het 'jammer' te vinden. "Hij maakt echt een fout! Dat gaat hij nog wel voelen denk ik'', aldus de afvaller.

Of hij er nog steeds zo over denkt valt te betwijfelen. In Prince Charming Viewing Party blikt Robbert Rodenburg samen met de afvallers terug op hun avontuur in Il Palazzo. Wanneer Robbert aan Marcel vraagt of hij Chris nu nog een kans zou geven, begint Marcel te grinniken. ''Ik gooi het meteen op tafel. Wie het ook is, ik ben aan het daten'', begint Marcel.'' Ik heb zelfs een relatie. We hebben ook kerst met elkaar gevierd.''

Aran
lees ook:
Aran on Tour: Marvin en Ferdi uit Prince Charming onthullen hun huwelijksplannen

Videoland Viewing Party: Prince Charming aflevering 8

11:30

''Meen je niet!'' reageert Robbert stomgeslagen. ''Is het iemand die wij kennen?'' vraagt hij direct. ''Het is iemand die je kent'', zegt Marcel. Op de vraag of het iemand uit het programma is, antwoordt hij geheimzinnig. ''Ja. Wie het is, daar komen jullie nog wel achter in de reünie.''

Lesley
lees ook:
Lesley moet iets bekennen aan Prince Charming

Nadat Jimmy vorige week het nieuws dropte dat Chris openstaat voor een open relatie, zijn de overgebleven mannen benieuwd hoe de vork nou écht in de steel zit. In de aflevering van deze week gingen Scott, Jakop en Marcel de confrontatie met de prins aan.

Prince Charming-mannen confronteren Chris met open relatie

00:43

Je ziet Prince Charming elke woensdag bij Videoland.