Entertainment

Rapper Boef verwelkomt dochtertje en deelt 'eerste en laatste' foto

13 januari 2022 17:22 Aangepast: 13 januari 2022 17:23
Boef Beeld © Instagram @boef

Rapper Boef heeft een klein boefje op de wereld gezet. De 28-jarige artiest laat via Instagram weten dat op de eerste dag van 2022 zijn dochtertje is geboren.

"Ik wil dat zij in volledige anonimiteit kan opgroeien zodat zij zelf later de keuze kan maken of ze bekendheid wil of niet"

Volgens de rapper maken moeder en dochter het goed en zijn ze 'hartstikke gezond'. Fans van de artiest hoeven niet te rekenen op nog meer foto's van Boef en zijn kleine meid: de post op Instagram is namelijk de eerste én tevens laatste met zijn dochtertje. 'Ik wil dat zij in volledige anonimiteit kan opgroeien zodat zij zelf later de keuze kan maken of ze bekendheid wil of niet', verklaart hij.

Boef geeft dan ook aan geen interviews te willen geven over zijn gezinsuitbreiding. 'Ik vraag aan iedereen om dit te respecteren', zo sluit hij zijn aankondiging af.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Boef doneert verdiensten corona-campagne: 'Niet meer mee eens'

Ook de moeder van het meisje, op wie hij verliefd werd nadat hij zijn verloving met Selma Omari verbrak, houdt hij het liefst voor de media verborgen. "Ik wil het deze keer echt laten lukken", zei Boef in april van 2021 over haar in het tijdschrift van Linda de Mol. "Ik wil gewoon dat harmonieuze gezin."

De kersverse ouders kennen elkaar wonder boven wonder niet via social media of een datingapp: Boef trok op een avond de stoute schoenen aan toen hij haar zag zitten in een restaurant. Hij stapte op haar af en de rest is geschiedenis. "Ook wel leuk dat het een keertje niet via Instagram of Snapchat ging", aldus de rapper.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rapper Boef over nieuwe relatie: 'Wil het deze keer echt laten lukken'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore