Ga naar de inhoud
Entertainment

Herken je ze nog? Dit is hoe de Better Than Ever-deelnemers eruitzagen

Beeld © ANP

Zeven nieuwe voormalig deelnemers van talentenshows als 'Idols', 'Starmaker', 'X Factor' en 'The voice of Holland' zijn vanavond weer te gast in alweer de derde aflevering van 'Better Than Ever'. De afgelopen weken ging een handjevol zangers en zangeressen hen al voor, maar hoe zagen ze er eigenlijk uit toen hun succes het toppunt bereikte? Nou, zó!

Ehsan Naseri

Zestien jaar geleden hing de poster van Ehsan Naseri boven het bed van talloze verliefde pubermeisjes. Hij maakte destijds onderdeel uit van de boyband Men2B, maar toen de groep uiteen ging werd het ook stil rondom de zanger. In Better Than Ever keerde hij terug op de bühne en blies iedereen omver.

Coosje
Lees ook:
Coosje Smid zat in een crisis na het overlijden van haar moeder: 'Lang ontkend dat 't niet goed ging'

Jordan Roy

Jordy van Toornburg, beter bekend als Jordan Roy, brak door toen hij met de popgroep Adlicious meedeed aan het vierde seizoen van X Factor. Het zangtrio werd uiteindelijk tweede en in 2016 besloot Jordan dan ook de stoute schoenen aan te trekken, het solo te proberen en zich op te geven voor The voice of Holland. In Better Than Ever bewees hij in de eerste aflevering nog altijd bij de top van Nederland te horen.

Rochelle Perts

In 2011 won Rochelle Perts de finale van X Factor. Ze scoorde daarna nog enkele hits, maar de afgelopen jaren liet Rochelle de muziek helemaal links liggen. Ze werkt nu in een kledingwinkel en voelt zich te onzeker om weer terug op de bühne te klimmen. Maar voor Better Than Ever pakte ze toch weer de microfoon op.

Stopt
Lees ook:
Stopt Simon Cowell met X Factor na 17 jaar?

Jill Helena

Better Than Ever was niet de eerste talentenjacht voor Jill Helena. Zo was ze onder meer te zien in The Voice, waar ze niet helemaal haar draai vond, omdat ze alleen Nederlandstalige liedjes mocht zingen. En dat terwijl haar hart destijds lag bij het genre soul. Inmiddels weet ze precies wat er bij haar past. Ze toonde in de tweede aflevering haar waanzinnige stem met het nummer 'The Show Must Go On', een vertaling van haar levensloop.

Kritiek
Bekijk ook:
Kritiek op Martijn Krabbé nadat hij The Voice Kids-finale zou hebben 'verpest'

Hind Laroussi

Het is alweer twintig jaar geleden dat Hind meedeed aan de eerste editie van Idols en haar hele wereld op z'n kop kwam te staan. Na haar deelname heeft Hind bijzondere muzikale momenten meegemaakt; zo heeft ze met verschillende grote artiesten mogen optreden en heeft ze zelfs een eigen album uitgebracht. Hind heeft dan ook altijd voor de muziek gekozen, maar dat is haar achteraf duur komen te staan. "Ik heb ook een aantal jaar geen contact gehad met mijn familie. Dat was heel heftig", deed de zangeres haar verhaal in het programma.

Martijn Terporten

Als zeventienjarige jongen deed Martijn Terporten mee aan het programma Starmaker. Vanuit daar ontstond de band K-otic, waar Martijn indertijd deel van uitmaakte. Ondanks het succes kon Martijn zich nooit helemaal in de muziek vinden. Na jaren in Amerika te hebben gewoond, is Martijn nu terug in Nederland en klaar om ons land te veroveren. 

K-otics
Lees ook:
K-otics Anna Speller gaat op Nederlandstalige toer

Brown Hill

Tijdens zijn deelname aan het laatste seizoen van X Factor was de druk bij Patrick Pierau, oftewel Brown Hill, ontzettend groot. Nu schrijft en maakt hij in alle rust zijn eigen muziek in een studiootje in zijn tuin. Het is dan ook zijn grote droom om een Nederlandstalig album uit te brengen met liedjes die écht blijven hangen.

Jennifer Ewbank

Ze werd na haar deelname aan het eerste seizoen van The voice of Holland gezien als het schattige zusje van John Ewbank. Ondanks dat haar liedjes in het programma vaak klein werden gebracht zit er zeker wel een rauw randje aan deze 'engel'. Met haar deelname aan Better Than Ever wilde ze dan ook een andere kant van zichzelf laten zien en hoopte zo van haar brave imago af te komen. 

Zo
Bekijk ook:
Zo kwam Waylon erachter dat hij opnieuw vader wordt

Krijg je maar geen genoeg van al het muzikaal talent? Dan zit je nog even gebakken. Better Than Ever komt namelijk met nog drie afleveringen. In de finale strijden de vijf winnaars van voorgaande afleveringen, samen met één kandidaat met een wildcard van Waylon op zak, tegen elkaar om de hoofdprijs: 25.000 euro muziekgeld, om hun droom alsnog waar te maken.

Better Than Ever is iedere zaterdag om 21.40 uur te zien op RTL 4, of kijk het programma (vooruit) bij Videoland.

Better Than Ever laat talenten stralen als zichzelf

02:26