Entertainment

Pauline uit Echte Gooische Moeders in tranen na lieve toespraak

13 januari 2022 15:51
Echte Gooische Moeders Beeld © Echte Gooische Moeders/Videoland

De echte Gooische moeders hebben het afgelopen seizoen veel voor hun kiezen gekregen. In de laatste aflevering van 'Echte Gooische Moeders', die nu te bekijken is bij Videoland, is te zien hoe de dames per trein naar hartje Parijs reizen. En daar maken ze tijd voor een lach én een traan.

"Ik denk dat ik mezelf rijk mag noemen met de lieve vrienden en familie om me heen"

Gooische moeder Bo ontpopt zich als reisleiding. Een taak die ze uiterst serieus neemt. "Nou jongens: heb ik gelogen, of heb ik gelogen? Is het mooi of is het mooi", zo geeft ze zichzelf een schouderklopje als ze aankomen bij het hotel. De andere dames kirren van plezier. "Franser kun je het niet hebben."

Helaas is Kimberly niet bij al het vermaak. Vanwege familieomstandigheden heeft ze besloten thuis te blijven, zodat ze er voor haar gezin kan zijn. "Ze zullen sowieso heel veel plezier en lol maken, dat weet ik zeker", voorspelt ze in Nederland. "Met die meiden bij elkaar is het al één groot feest." Dat blijkt wel als de dames proberen iets in het Frans te bestellen en in lachen uitbarsten als ze tot tien te tellen. "Het lijkt wel Japans", geinen ze.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Josh Veldhuizen maakt haar opwachting in Echte Gooische Moeders

Die avond gaan de vier ladies helemaal opgedirkt de stad in. In de befaamde Moulin Rouge voelen ze zich op-en-top vrouw. "Ik vind vrouwen mooi, ook naakt. Ik vind ze mooie figuren hebben, mooie rondingen", aldus Pauline, die haar ogen uitkijkt. "Bij mannen is er altijd zo’n stuk wild vlees daar beneden, dat vind ik een stuk minder sexy."

De morning after is helaas wat minder glamoureus en begint voor Pauline met een blauwe plek, die ze die nacht tijdens het douchen heeft opgelopen. "Ik had misschien een borreltje vin rouge teveel op", grapt ze.

Toch is het niet alleen maar lachen, gieren, brullen tijdens de reis. Als Bo de groep toespreekt houdt niemand het droog. "Sinds we moeders zijn is onze vriendschap denk ik nóg sterker geworden. We hebben meer om te delen en staan er allemaal een beetje hetzelfde in", verklaart Leslie. "Onze band wordt elk jaar sterker." Als Bo zich tot Pauline richt, komen de tranen meteen. "Ik ben echt héél, héél, héél trots op je. Hoe je dit weer onder de knie krijgt, alles weer oppakt en hoe sterk je bent voor je kindjes."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pauline Wingelaar twijfelt over vierde kindje: 'Krijg Belle niet terug'

"Ik heb er oprecht even niet aan gedacht, we hebben zo’n leuk weekend", zegt Pauline, die tot groot verdriet op 30 september veel te vroeg beviel van een dochter. Belle kwam 21 weken te vroeg ter wereld en overleed door vroeggeboorte. "Het is stom om te zeggen, maar ik was zielsgelukkig en zat op een wolk en daar werd ik even keihard vanaf getrapt. En het is mooi om dat met elkaar te delen, de ups en de downs."

"Zo'n heftige gebeurtenis als ik nu heb meegemaakt brengt ook weer mooie dingen met zich mee", stelt ze. "Waaronder dus dat we weer heel erg naar elkaar toe zijn getrokken. Ik denk dat ik mezelf rijk mag noemen met de lieve vrienden en familie om me heen."

Het tweede seizoen van Echte Gooische Moeders kijk je nu (terug) bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore