Ga naar de inhoud
Entertainment

Vriendin van Max Verstappen deelt romantische vakantiefoto's

Max Verstappen en vriendin Kelly Piquet Beeld © ANP

Waar social media voor Max Verstappen (24) vooral een tool is om geld mee te verdienen, is zijn vriendin Kelly Piquet (33) minder discreet over hun liefdesleven. Zo etaleert ze nu gezellige vakantiekiekjes waarop niet alleen haar dochter de show steelt, maar ook haar wereldberoemde vriend.

Waar Max zelden een kijkje in zijn privéleven geeft via Instagram, doet Kelly minder moeilijk. Regelmatig neemt ze haar volgers mee achter de schermen van haar vele reizen, want net als (of mét) Max reist ze de hele wereld over. Zo deed het koppel onlangs Miami aan. Dochter Penelope en een hoop vrienden waren ook aanwezig tijdens het gezellige reisje naar de kust van Florida.

Swipe om de foto's te bekijken.

Moeder
Zie ook:
Moeder Max Verstappen straalt van trots: 'Dat is mijn zoon'

Als het aan de moeder van Max ligt, mag haar zoon in zijn handen knijpen met zo'n vriendin aan zijn zijde. Sophie is dol op Kelly, die sinds vorig jaar samenwoont met Max en Penelope in zijn woning in Monaco. Als dochter van een voormalig wereldkampioen F1 weet Kelly alles over het wereldje. Bovendien is de stabiliteit die het gezinsleven aan de coureur geeft misschien wel één van de redenen waarom hij zo'n succesvol jaar achter de rug heeft:

Moeder Max Verstappen over haar schoondochter

05:01
Teruglezen:
Lees ook:
Teruglezen: hoe Max Verstappen kampioen werd, van minuut tot minuut