Ga naar de inhoud
Entertainment

Zayn Malik zit op datingplatform om 'vollere' vrouwen te zoeken

Zayn Malik Beeld © ANP

De showbizz-breuk tussen Gigi Hadid (26) en Zayn Malik (28) hield de gemoederen afgelopen jaar flink bezig, nadat Zayn slaande ruzie zou hebben gehad met schoonmoeder Yolanda Hadid (58). Inmiddels heeft Zayn deze roerige periode achter zich gelaten en is hij alweer volop aan het daten. De zanger heeft zich namelijk aangemeld op een datingplatform voor ‘vollere' vrouwen: 'WooPlus'.

''Ik houd van dames met wat meer rondingen''

Nog geen drie maanden na de beëindiging van zijn relatie met Gigi is Zayn weer helemaal ready to mingle. De zanger richt zijn pijlen nu op ietwat vollere vrouwen: er is namelijk een clip van Zayn op de app WooPlus voor 'plus size' vrouwen uitgelekt.    

In de app moet je jezelf met je gezicht verifiëren, zodat de site weet dat je geen nep-account bent. Dat gaat door middel van emojis die in het scherm verschijnen. Op de video zien we Zayn met een baardje, verschillende gezichten trekken. Hij noemt zichzelf Zed op het datingplatform en geeft als locatie Ottaville, Philadelphia aan.

In 2016 vertelde Zayn al aan Billboard over zijn voorkeur voor 'vollere' vrouwen. ''Ik houd van dames met wat meer rondingen'', aldus de zanger. Toch zou je dat niet zeggen als je kijkt naar de dames waar hij voorheen mee heeft gedatet. Zayn heeft zes jaar een relatie gehad met Gigi, heeft ook gedatet met Neelam Gill en was zelfs verloofd met Perrie Edwards, bekend uit de meidengroep Little Mix. 

'Zayn
lees ook:
'Zayn Malik al poosje gebroken met platenmaatschappij'

Gigi en Zayn hadden sinds 2015 een relatie, die al eens eerder op de klippen liep. In 2019 kwam het stel weer bij elkaar om hun geluk in september 2020 te bezegelen met de komst van baby Khai.

Helaas kwam deze relatie voorgoed tot een einde na de vermeende mishandeling van zijn schoonmoeder Yolanda. Zayn moest zelfs voor de rechter verschijnen. De zanger kreeg een proeftijd van bijna een jaar opgelegd, omdat hij het Nederlandse oud-model 'psychisch en fysiek pijn' zou hebben gedaan, zo melde TMZ op basis van rechtbankdocumenten.

Zayn
lees ook:
Zayn Malik zet alles op alles om voogdij over dochter te krijgen

Je kunt wel stellen dat het jaar 2021 er één is om snel te vergeten voor Zayn. Na op straat te zijn gezet door zijn platenlabel, er beschuldigingen van mishandeling aan zijn broek hangen en de problemen met de voogdij over zijn dochter, zou de zanger ook 'onhandelbaar zijn en aan de drugs zitten'.

Volgens een bron van de entertainmentwebsite Radar Online heeft Gigi eerder nog haar relatie met de zanger proberen te redden door hem te laten werken aan zijn persoonlijke problemen. ''Gigi drong aan bij Zayn om te gaan praten met een therapeut, om zo aan zijn problemen te kunnen werken." Helaas heeft dat niet zijn vruchten afgeworpen. Meer daarover in de video hieronder.

'Zayn Malik al maanden onhandelbaar en aan de drugs'

05:34
'Gigi
lees ook:
'Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar'