Ga naar de inhoud
Entertainment

Afvaller Prince Charming verzuurd: 'Hij maakt echt een fout!'

Beeld © RTL

In de negende aflevering van 'Prince Charming' zijn er nog drie mannen over die allemaal strijden voor het hart van Chris. Zowel Jakop, Marcel als Scott voelen inmiddels wel een aantal vlindertjes fladderen in hun buik als ze bij Chris in de buurt zijn. Maar voor één van hen houdt het avontuur op, vlak voor de finale. En diegene is daar een beetje zuur over.

"Dat gaat hij nog wel voelen denk ik"

Let op: dit artikel bevat spoilers over de negende aflevering van Prince Charming.

Aan het begin van de aflevering, willen de drie overgebleven heren nog graag iets rechtzetten met Chris. In de vorige aflevering zagen we namelijk dat Jimmy aan hun vertelde dat Chris op zoek zou zijn naar een open relatie. Omdat dat iets is wat Jakop, Marcel en Scott niet zien zitten, besluiten ze gezamenlijk verhaal te halen.

Uiteindelijk blijkt dat Jimmy de woorden van Chris verkeerd heeft begrepen. Voor 'de prins' is het namelijk helemaal niet zijn intentie om een open relatie in te gaan. "Maar als ik iets van mijn ex heb geleerd, is dat je over zulke dingen wel moet kunnen praten", vertelt hij. Het gesprek tussen Chris en de drie mannen zie je hieronder.

Tekst gaat door onder de video.

Jimmy
lees ook:
Jimmy uit Prince Charming dropt bom in Il Palazzo

Prince Charming-mannen confronteren Chris met open relatie

00:43

Wanneer de lucht geklaard is, neemt Chris de 26-jarige Scott mee op een één-op-één date. De twee praten tijdens een romantisch etentje over hun leven, de klik tussen hen beiden en nog veel meer. De ochtend daarna is het de beurt aan de ietwat nerveuze Marcel. Hij mag bij Chris achterop de scooter, waarna ze hun date afsluiten op de rand van een klif. Daar hebben de twee ook hun eerste zoen. Iets wat de 38-jarige Marcel doet grijnzen van oor tot oor.

Echter: verreweg de meest romantische date is weggelegd voor de 27-jarige Jakop. Chris ontvangt hem op de plek waar zij hun eerste zoen hebben gehad. "Dat vind ik wel romantisch in een man, ja", vertelt Jakop met een grote lach. Vervolgens gaan de twee picknicken op een prachtige locatie én kruipen ze tegen elkaar aan in een jacuzzi, waar de vonken er vanaf springen.

Prince
lees ook:
Prince Charming-kandidaten in de clinch na vermeende vrijpartij

Als het een dag later tijd is voor de ceremonie, lijken alle mannen ook wel te beseffen dat er voor Jakop geen vuiltje aan de lucht is. Chris roept hem dan ook als eerste naar voren. "Met jou bubbelen was onvergetelijk, zeker op een voor ons bijzondere plek", begint Chris. "Ons gesprek over verliefdheid was mooi en kwetsbaar."

Dan wordt het een stuk spannender, want wie neemt Chris mee naar de finale? Is het de relaxte Scott, of toch de onzekere Marcel? Chris vindt Marcel vooral een 'knappe en lieve man'. Scott prijst hij daarentegen, omdat hij zijn familie en vrienden zo belangrijk vindt. "Wanneer jij over je dierbaren praat, bloei je helemaal op." Vervolgens geeft Chris een cadeautje aan Scott, wat laatstgenoemde eerder ook al voor 'de prins' deed. 

Chris
lees ook:
Chris kust niet één maar twee mannen in Prince Charming

Het cadeau van Chris aan Scott staat symbool voor een herinnering die ze samen hebben gemaakt. "Ik wil dat er nog meer herinneringen bijkomen, dus daarom krijg jij van mij de laatste dasspeld", vervolgt Chris dan. En dat betekent dat Scott blijft en Marcel, die vecht tegen zijn tranen, zijn koffers moet pakken. Tegen Chris zegt Marcel het 'jammer' te vinden. "Ik hoop dat je de juiste keus hebt gemaakt. We gaan het zien", zegt hij dan.

Als Marcel met Jakop en Scott naar de villa loopt, zegt hij meermaals dat Chris een fout maakt. "Hij maakt echt een fout! Dat gaat hij nog wel voelen denk ik." Daarna gaat Marcel nog even door: "Ik snap het niet helemaal", zegt hij over zijn exit. "Ik zie mezelf er gewoon beter naast, maar dat is niet aan mij."

Hoewel Marcel redelijk daadkrachtig over de fout van Chris praat, houdt hij wel nog een deurtje open. "Als Chris zich bedenkt en hij wil toch nog even met mij afspreken. Hij is meer dan welkom."