Entertainment

Zó viel Rebel Wilson 35 kilo af zonder naar de sportschool te gaan

12 januari 2022 09:36 Aangepast: 12 januari 2022 10:24
Rebel Wilson Beeld © Getty Images

Sinds haar 'Year of Health' is actrice Rebel Wilson, die wereldwijde roem verwierf door haar rol als Fat Amy, maar liefst 35 kilo afgevallen. Je zou denken dat dat het gevolg is van vele uren zweten in de sportschool. Maar niets is minder waar. Sterker nog: Rebel komt de gym niet in. Aan 'Apple Fitness+' vertelt de actrice wat wél haar geheim is.

"Ik zou willen dat ik dit op mijn dertigste had gedaan"

Volgens de actrice raadde haar dokter haar aan om te gaan wandelen. "Hij zei: 'Rebel, de beste manier om af te vallen voor jou en lichaamsvet te verliezen is gewoon wandelen.'" Het wandelen hoefde niet per se intensief te zijn, of een heuvel op. "Gewoon normaal wandelen, een uur per dag." En dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want de actrice is maar liefst 35 kilo afgevallen.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Rebel Wilson openhartig: 'Problemen met vruchtbaarheid'

In eerdere interviews heeft Rebel aangegeven spijt te hebben met wachten tot ze 40 was toen ze het roer omgooide. "Nu ik weet dat ik het kan doen, baal ik soms dat ik het niet eerder ben gaan doen. Ik zou willen dat ik dit op mijn dertigste had gedaan."

Een andere internationale ster die recentelijk veel is afgevallen is Adele. Wat haar geheim is geweest, zie je in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Actrice Rebel Wilson weer vrijgezel

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore