Entertainment

Gordon oogst bakken vol lof met Down the Road: 'Op zijn best'

12 januari 2022 07:45 Aangepast: 12 januari 2022 07:48
Beeld © William Rutten

Na enig uitstel was gisteravond de eerste aflevering te zien van 'Down the road', de Nederlandse versie van een Vlaams hitprogramma. Vooraf was er veel te doen over de presentator: Gordon (53). Zo vond bijvoorbeeld Angela de Jong (45) dat het een hele slechte keuze was om de zanger het programma te laten presenteren. De kijker denkt daar echter héél anders over.

"Je laat iedereen stralen"

In het programma gaat Gordon met een groep groep mensen met het syndroom van Down op reis. Na één dag kreeg de 19-jarige Thirza al kriebels in haar buik van Nick. "Mag ik wat zeggen? Ik vind jou gewoon heel lief eigenlijk. Ik heb zo het gevoel dat ik best wel een beetje verliefd op je ben eigenlijk", onthulde Thirza. Dat was geheel wederijds. ,"Dat vind ik super lief. Ik hou van jou", floepte hij er direct uit.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

'Gordon not amused dat hij niet mee mocht op vlucht naar Dubai'

Naast dat de kijkers wegsmolten van onder andere de opbloeiende liefde tussen Thirza en Nick, waren ze ook zeer gecharmeerd van Gordon in zijn rol als presentator. 'Ik moet zeggen als het wat minder over Gordon gaat is hij een fantastische programmamaker, dat bewijst hij maar weer', schrijft iemand op Twitter. Een ander: 'Gordon top gedaan hoor. Glimlachend gekeken met elkaar.' Weer een ander vindt het vooral leuk om te zien dat het avontuur met een lach en een traan is. 'Knap van de deelnemers en compliment voor Gordon, je laat iedereen stralen.'

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Gordon reageert op incident Jeffrey: 'Geen geweld gebruikt'

Down the Road zie je iedere dinsdag om 20:30 uur op SBS6.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore