Entertainment

Boerin Annemiek stelt volgers gerust: 'Tinder-profiel niet nep'

11 januari 2022 09:55 Aangepast: 11 januari 2022 10:00
Beeld © ANP

Hoewel boerin Annemiek Koekoek (27) na haar deelname aan 'Expeditie Robinson' geen gebrek had aan mannelijke aandacht, heeft ze besloten het lot een handje te helpen en een Tinder-account aan te maken. Tot haar grote hilariteit zijn er echter heel wat mensen die denken dat het een nepprofiel is en haar daarom rapporteren. Op Instagram helpt ze dit misverstand uit de lucht.

"Lief, en bijzonder assertief, maar het is mijn eigen account"

Annemiek werd de laatste dagen overspoeld met waarschuwingen van haar volgers over iemand die haar gegevens zou misbruiken voor Tinder. In haar Stories laat ze weten dat dit niet nodig is. "Ik krijg allemaal berichtjes: 'Er is een fake account van jou actief op Tinder, maar geen zorgen want ik heb 'm gemeld'. Nou lief, en bijzonder assertief, maar het is mijn eigen account"', aldus de boerin.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Expeditie Robinson eist zijn tol bij boerin Annemiek

Eigenlijk was Annemiek van plan om nog even geduld te hebben en te wachten tot feestjes weer mogelijk zijn, zodat ze daar vanzelf de liefde tegen het lijf zou lopen. "Maar ja, ik word morgen wel geboosterd, maar ik heb niet echt het idee dat de feestjes heel hard van start zullen gaan." Omdat ze meerdere mensen kent die een relatie kregen met iemand die ze op een datingapp ontmoetten, heeft ze besloten het zelf ook over die boeg te gooien.

In Expeditie Robinson wist Annemiek de nodige aandacht op zich te vestigen door het regelmatig over haar hoge libido te hebben. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hongerige boerin Annemiek in trek bij de mannen na Expeditie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore