Ga naar de inhoud
Entertainment

Nieuwe vlam Kanye West was groot fan van de Kardashians

Beeld © Getty Images

Julia Fox (31), de vrouw met wie Kanye West (44) sinds kort aan het daten is, blijkt een groot fan te zijn van de Kardashians. Althans, in elk geval voordat Kanye in haar leven kwam. In een interview met de podcast 'Forbidden Fruits' sprak ze vorige maand nog de wens uit dat ze zou willen dat de Kardashians familie van haar waren.

"Ik wilde dat het mijn familie was omdat je het gevoel hebt dat je ze goed kent"

"Ik ga de show Keeping Up With The Kardashians zo missen, ik keek er al vanaf 2007 naar toen het nog gênant was om daarvoor uit te komen. Ik heb me er nooit voor geschaamd, ik wilde dat het mijn familie was omdat je het gevoel hebt dat je ze goed kent. Je bent blij voor ze als er iets goeds in hun leven gebeurt," aldus Julia.

Nieuwe
Lees ook:
Nieuwe vlam Kanye West was groot fan van de Kardashians

Niet lang daarna ontmoette de actrice Kanye op een feestje tijdens Oud & Nieuw, waarna de twee direct een zeer publieke date in New York hadden waarover ze een essay schreef. Kanye zou een fotoshoot voor haar geregeld hebben in een restaurant en een aantal setjes kleding op haar hotelkamer hebben laten leggen. Julia omschreef dit romantische gebaar als 'een Assepoester-sprookje'. Opvallend genoeg verwijderde ze de afgelopen tijd alle likes die ze op de Instagram-posts van Kim Kardashian had gegeven. 

Kanye
Lees ook:
Kanye West toont nieuwe liefde Julia Fox op Instagram