Ga naar de inhoud
Entertainment

Wilfred Genee gaat 'radio absoluut heel erg missen'

Wilfred Genee Beeld © ANP

Wilfred Genee (54) vindt het jammer dat hij niet langer een dagelijks radioprogramma kan presenteren. De presentator, die het door zijn nieuwe talkshow 'VI' Vandaag daar veel te druk voor heeft, gaat dat 'heel erg' missen.

Wilfred begint maandag met zijn vaste Veronica Inside-collega's Johan Derksen en René van der Gijp aan hun nieuwe dagelijkse praatprogramma bij SBS6. Om die reden is de presentator sinds maandagochtend niet meer te horen op Radio Veronica.

Veronica
Lees ook:
Veronica blikt terug op hoogtepunten VI in nieuw programma

Hoewel hij het wel lekker vond dat zijn wekker minder vroeg ging, vindt hij het toch jammer dat het klaar is. "Ik vind radio eigenlijk nog wel leuker dan tv", zei hij in de ochtendshow van Wietze de Jager en Klaas van der Eerden op radio 538, die het stokje overnamen van Frank Dane.

Rob Goossens: 'Ontslag Frank Dane ligt erg gevoelig'

05:17
Wilfred
Lees ook:
Wilfred Genee weer op tv na overlijden vader: 'Weet niet of het verstandig is'

Toch ziet de presentator, die op vrijdag nog wel te horen is op BNR, het niet echt als een afscheid van de dagelijkse radio. "Wat wij op tv doen is eigenlijk gewoon radio maken. We gaan gewoon zitten aan een tafel en praten met elkaar. In zekere zin maken wij niet echt tv; als je de camera weglaat kun je het ook uitzenden."

Sven
Lees ook:
Sven Kockelmann geeft Johan Derksen gelijk: 'Ben ook te zwaar'