Ga naar de inhoud
Entertainment

Max Verstappen sluit 'exclusieve' deal met F1-aanbieder Viaplay

Beeld © ANP

Max Verstappen (24) is een exclusieve overeenkomst aangegaan met streamingdienst Viaplay, dat de komende jaren de Formule 1 in Nederland uitzendt. De Nederlandse wereldkampioen fungeert als ambassadeur van het bedrijf, dat ook in andere landen over de uitzendrechten van de koningsklasse van de autosport beschikt.

Onderdeel van de overeenkomst is dat Verstappen de abonnees van de betaalzender een inkijkje geeft in zijn leven als Formule 1-coureur. Dat gebeurt in de vorm van documentaires.

Max
lees ook:
Max Verstappen definitief kampioen: Mercedes gaat toch niet in beroep

Zijn vader Jos Verstappen krijgt ook een rol bij Viaplay. Hij treedt toe tot het groepje analytici dat de betaalzender heeft aangetrokken. Mika Häkkinen en David Coulthard, twee voormalig Formule 1-coureurs, behoren ook tot de deskundigen die worden ingezet.

Max
lees ook:
Max Verstappen voor tweede keer sportman van het jaar

De samenwerking gaat in op 1 maart. Het nieuwe seizoen van de Formule 1 begint met de Grote Prijs van Bahrein op 20 maart.

Ondanks dat zijn leven momenteel op z'n kop staat, heeft Max ook nog steeds tijd voor zijn vriendin Kelly Piquet. Ook zijn moeder is weg van haar:

Moeder Max Verstappen over haar schoondochter

05:01