Ga naar de inhoud
Entertainment

Eerste afvaller Big Brother verklaart exit: 'Was meteen mezelf'

Peter van de Veire en Geraldine Kemper Beeld © Jasper Suyk

Zaterdagavond was de eerste liveshow van het nieuwe seizoen van 'Big Brother' en dat betekent dat de eerste kandidaat het huis moest verlaten.

"Ik kwam met een missie om mij zo snel mogelijk open te stellen"

Eerder deze week was te zien dat de nieuwe bewoners Nawel en Salar de eerste kandidaten van dit seizoen mochten nomineren. Zij kozen voor Kristof en Sercan. Aan de kijkers thuis de keuze: wie mag blijven? De meeste stemmen zijn uiteindelijk naar Kristof gegaan en dat betekent dat Sercan als eerste kandidaat het Big Brother-huis moest verlaten. Hij werd opgevangen door presentator Geraldine Kemper. ''Het was van korte duur'', gaf hij als eerste reactie. 

Geraldine
Lees ook:
Geraldine Kemper deelt kwetsbare foto van psoriasis: 'Ik haat het'

Later in de studio verklaarde Sercan zijn exit. ''Ik kwam met een missie om mij zo snel mogelijk open te stellen. In het leven hierbuiten heb ik daar wel issues mee dat ik mij moeilijk kan openstellen. Als ik iets wilde doen, is het meteen openstellen. En dat is misschien mijn valkuil geweest. Dat ik me te snel heb opengesteld. Dus ik was meteen mezelf'." Hij denkt dat hij daardoor geen muur meer had om achter te schuilen en dat hij wellicht te fel overkwam op het publiek thuis.

Big
Lees ook:
Big Brother-deelnemer Peter betrokken bij gezinsdrama

Kijk hieronder naar de hoogtepunten van Sercan. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur en elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5 en Videoland én 24/7 te volgen via twee livestreams bij Videoland.

De hoogtepunten van Sercan

01:27