Entertainment

Stromae onthult nieuw nummer live tijdens interview

10 januari 2022 01:32 Aangepast: 10 januari 2022 08:42
Beeld © ANP

De Belgische zanger Stromae (36) heeft gister tijdens een interview in het programma Le20H voor een grote verrassing gezorgd. De zanger begon namelijk midden in het interview zijn nieuwe nummer L'Enfer te zingen, dat gaat over eenzaamheid en zelfmoord. Het is de tweede single van zijn album Multitude dat op 4 maart verschijnt. Stromae gaf het interview om onder meer uit te leggen waarom hij zich zeven jaar lang terugtrok uit de muziekwereld.

"Ik moest voor mezelf nog even leven"

De zanger vertelde dat hij 'nog een aantal dingen moest beleven'. "In mijn privéleven heb ik de kans gekregen om te trouwen en een kind te krijgen, dat nu drie jaar oud is. Het is geweldig om een leven op tournee mee te maken, maar dan beleef je geen normale dagelijkse dingen. Ik moest voor mezelf nog even leven." Helemaal weg uit de muziekwereld was Stromae niet, want hij maakte videoclips voor onder andere Billie Eilish en Dua Lipa. "Het was fijn om voor andere artiesten te werken waardoor de aandacht niet steeds op mij gevestigd was".

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuwe muziek Stromae verschijnt in maart 2022

Toen presentatrice Anne-Claire Coudray de zanger vroeg of muziek hem helpt zich minder alleen te voelen kreeg ze een bijzonder antwoord. Stromae begon zijn nieuwe nummer te zingen, wat van tevoren wel afgesproken was omdat de muziek meeliep, maar desalniettemin een verrassende draai aan het interview gaf. De presentatrice sloot het gesprek af door hem te bedanken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Stromae komt volgend jaar naar Nederland

Stromae gaat ook weer op tournee en heeft een show in Amsterdam gepland staan op 27 februari, na eerst in Brussel en Parijs op te treden. Alle drie de shows waren direct uitverkocht.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Stromae maakt muzikale comeback met nieuwe hit

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore