Entertainment

Kanye West toont nieuwe liefde Julia Fox op Instagram

08 januari 2022 11:51 Aangepast: 08 januari 2022 12:54
Kanye West Beeld © Getty Images

Kanye West (44) heeft voor het eerst zijn nieuwe liefde Julia Fox (31) aan zijn volgers op Instagram laten zien. De rapper deelde in zijn Stories een filmpje waarin te zien is dat de twee midden in de nacht op straat lopen.

''Het was de droom van ieder meisje''

De 44-jarige Kanye, die zich tegenwoordig ook Ye noemt, en 31-jarige Fox daten sinds oud en nieuw. De twee ontmoetten elkaar op een feestje in Miami waarna afgelopen week een tweede date in New York volgde.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Nieuwe scharrels Kim Kardashian en Kanye West delen opmerkelijk verleden

Julia deed verslag van de date op de site van Interview Magazine. De twee zagen onder meer een toneelstuk op Broadway en gingen uit eten. Daarna had de rapper, die tot vorig jaar met Kim Kardashian was getrouwd, een verrassing voor haar.

"Ik ben nog steeds in shock", vertelde Julia daarover. "Ye had een hotelsuite vol kleding voor me geregeld. Het was de droom van ieder meisje. Wie doet dat nou op een tweede date, of welke date dan ook? Alles tussen ons verloopt zo organisch. Ik weet niet waar dit toe zal leiden maar als het een indicatie is voor de toekomst, dan zie ik dat wel zitten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kanye West werkt aan opvolger album Donda

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore