Entertainment

Eloise gaat in quarantaine na besmetting huisgenoot

07 januari 2022 19:38 Aangepast: 07 januari 2022 20:01

Eloise zit momenteel in quarantaine omdat een huisgenootje besmet is met het coronavirus. Op Instagram deelt de 19-jarige gravin dat ze een 'quarantaine-wandeling' aan het maken is.

''Ik ben niet positief, huisgenoot wel''

'Ik ben niet positief, huisgenoot wel!', voegt ze daar later aan toe. De gravin woont met twee vriendinnen in een appartement in Amsterdam, waar ze vorig jaar begon aan de hotelschool.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gravin Eloise krijgt regelmatig Wilhelmus-serenade van vreemden

In september vorig jaar was er even ophef rondom de woning van Eloise in Amsterdam. Op sociale media werd beweerd dat ze een woning had gekocht. Daarbij werd een link gelegd met de overspannen huizenmarkt en 'voordelen' van het lid zijn van de koninklijke familie. Dat gerucht hielp de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien snel de wereld uit. "Met 'eigen plekje' bedoel ik dat ik een appartementje heb met 2 leuke vriendinnen en niet meer op de campus zit", zei ze toen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eloise van Oranje openhartig over onzekerheid rond uiterlijk

Sinds Eloise van Oranje op Instagram is verschenen, is ze niet meer weg te denken uit het social media-landschap. De Gravinfluencer is natuurlijk ook onderdeel van de Nederlandse koninklijke familie, maar daar wil ze zich niet door laten tekenen, legt ze uit aan RTL Boulevard.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore