Ga naar de inhoud
Entertainment

Dochter Frans Duijts aangereden door auto, zijn vrouw doet oproep

Frans Duijts Beeld © ANP

Het was donderdag even flink schrikken voor de familie Duijts. De dochter van Frans (42) en Marloes Duijts, Jolanda (16), is aangereden door een auto. Vervolgens is de bestuurder doorgereden zonder gegevens achter te laten. Marloes doet nu een oproep op Instagram.

''Daarna is zij direct ingestapt en weggereden zonder haar gegevens te geven''

Marloes schrijft: 'Vandaag tussen 14.30 uur en 15.00 uur op de Twaalf Apostelen in Tiel is onze dochter door een hoge witte auto aangereden. Zij reed op haar scooter zoals op de foto. De bestuurster is uitgestapt en heeft gevraagd hoe het ging en meegezocht naar de telefoon van onze dochter. Daarna is zij direct ingestapt en weggereden zonder haar gegevens te geven.'

Het is inmiddels gelukt de vrouw te vinden, zo laat het management van Frans weten aan Shownieuws. Over het ongeval willen ze verder niks kwijt.

Frans
lees ook:
Frans Duijts komt met nieuwe single: 'Lekker herkenbaar'

Veel volgers van Marloes laten steunbetuigingen achter onder het bericht. 'Wat heftig. Ik hoop dat jullie de dame vinden en sterkte voor jullie dochter', schrijft iemand. 'Ah, wat zal ze geschrokken zijn', reageert een ander. 

Frans
lees ook:
Frans Duijts heeft een rol te pakken in de nieuwe sinterklaasfilm