Ga naar de inhoud
Entertainment

Vriendin Rico Verhoeven reageert op deelname Steenrijk, straatarm

Naomy van Beem Beeld © Instagram @naomyvanbeem

Woensdagavond was de start van het nieuwe seizoen 'Steenrijk, straatarm', waarin personal trainer Naomy van Beem - het liefje van Rico Verhoeven - samen met haar 14-jarige zoon Isaiah van huis en haard ruilden met een minder bedeeld gezin. Op Instagram reageert Naomy op de uitzending en de vele reacties die ze daarop krijgt.

''We hebben er een mooie band aan over gehouden''

Hun deelname aan Steenrijk, straatarm was voor Naomy en Isaiah even afzien. Waar ze normaal gesproken met 1250 euro de week doorkomen, moesten moeder en zoon het nu doen met slechts 80 euro. Dat is namelijk het bedrag dat de Friese moeder Anouschka en haar 17-jarige dochter Seyenna te besteden hebben.

Na de uitzending werd de personal trainer overladen met reacties. Naomy laat weten dat ze met een goed gevoel terug kijkt op het avontuur. ''Hallo lieve mensen, ik wil jullie even bedanken voor alle lieve berichtjes die jullie hebben gestuurd. Het doet me echt heel goed'', begint ze te vertellen op haar Instagram Story. ''De andere familie is heel speciaal. We hebben er een mooie band aan over gehouden en dat is waar ik eigenlijk op hoopte, en ik denk hun ook wel.''

Ze sluit af met de mooie woorden: ''Wees vrijgevig en geef liefde, want dat is waar het in het leven om gaat. Sharing is caring.''

Vriendin
lees ook:
Vriendin van Rico Verhoeven duikt op in Steenrijk, straatarm

Naomy is niet zomaar 'steenrijk' geworden: met het opbouwen van een succesvol sportimperium laat ze de afgelopen jaren haar kassa goed rinkelen. Ze plukt nu de vruchten van haar harde werk en vertelt op Instagram dat ze met haar deelname aan het programma haar puberzoon wil laten zien 'dat niet alles vanzelfsprekend is'.

Droom
lees ook:
Droom die uitkomt voor Steenrijk, Straatarm-meisje blijkt nachtmerrie

Steenrijk, straatarm wordt iedere woensdag om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6.