Entertainment

And just like that... kan het nog even duren voor HBO Max in Nederland te streamen is

06 januari 2022 11:27 Aangepast: 06 januari 2022 12:54
Sarah Jessica Parker Beeld © ANP

Het is nog steeds niet bekend wanneer HBO Max in Nederland gelanceerd wordt. Dat heeft een woordvoerder donderdag desgevraagd laten weten.

De streamingdienst maakte eerder deze week bekend wereldwijd inmiddels 74 miljoen abonnees te hebben, maar Nederlandse kijkers hebben nog steeds geen toegang tot de films en hitseries die op HBO Max te zien zijn. Eerder maakte een topman van HBO Max bekend dat het de bedoeling is dat de dienst ergens in 2022 in Nederland beschikbaar komt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chris Noth uit finale And Just Like That... verwijderd

HBO Max speelde zichzelf de laatste maanden van het jaar flink in de kijker met populaire series als Succession en de veelbesproken Sex and the City-spin-off And Just Like That. Ook de Harry Potter-special, waarin de hoofdrolspelers terugblikten op het succes van de filmreeks, zorgde voor veel publiciteit. Kijkers in de VS kunnen bovendien tegen betaling al recente blockbusters als The Matrix Resurrections thuis zien.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Emma Watson reageert op fout in Harry Potter-reünie

Concurrenten als Disney+ en Netflix zijn wel al in meer landen te ontvangen en hebben ook meer abonnees dan HBO en HBO Max. Disney+ zat eind 2021 op 118 miljoen abonnees, Netflix passeerde onlangs de 200 miljoen.

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore