Ga naar de inhoud
Entertainment

Hier kun je Antoine van Emily in Paris al van kennen

Beeld © ANP

Hij is Frans, goed gekleed en springt iedere keer in het oog in 'Emily in Paris': Antoine. Of William Abadie (45), de naam waar de acteur in het echte leven naar luistert. Mocht je iedere keer als de beste man schermtijd krijgt je afvragen waar je dat bekende koppie van kent, dan vind je hierbij het antwoord.

Als Antoine je bekend voorkomt in de twee seizoenen die Emily in Paris telt, dan komt dat waarschijnlijk omdat je Gossip Girl ook hebt gekeken. Daarnaast speelde Antoine eh, William ook een rol in Sex and The City, Homeland en Ugly Betty.

Waar hij in Emily in Paris de rol van de rijke ondernemer slash ex-minnaar van Sylvie Grateau speelt, neemt hij in Gossip Girl de rol van de vriend van Blairs vader op zich. De vader van Blair vindt na de scheiding van haar moeder namelijk opnieuw de liefde bij Roman, zoals hij in de serie heet. 

Mocht je het niet meer helemaal voor de geest kunnen halen, dan weet je het weer als je deze TikTok hebt bekeken:

Emily
Lees ook:
Emily in Paris-'Gabriel' werd geïnspireerd door deze SATC-acteur

Zo vlak voor de start van het tweede seizoen van Emily in Paris heeft onze eigen Eric de Munck hoofdrolspelers Lily Collins en Ashley Park gestrikt voor een interview:

Eric over tweede seizoen Emily in Paris: 'Het is net junkfood'

04:35
Penn
Lees ook:
Penn Badgley vindt Dan uit Gossip Girl erger dan Joe uit You