Ga naar de inhoud
Entertainment

Ook Monica Geuze thuis na positieve coronatest

Monica Geuze Beeld © ANP

Het is niet langer de vraag óf iemand corona krijgt, maar wannéér. Ook Monica Geuze (26) is onlangs besmet laat ze weten via social media.

"Wanneer je toch covid gecatched hebt"

De YouTube-ster zit er duidelijk doorheen. 'Wanneer je toch covid gecatched hebt, het hele gezin in quarantaine moet en je 3-jarige dochter de godganse dag familie Bellinga-vlogs zit te kijken', schrijft de influencer bij een video van haar ellendig lange dag op TikTok. 'Love my life.'

Monica
Lees ook:
Monica Geuze over co-ouderschap met ex Lars: 'Situatie is sowieso anders'

Hoewel Monica in eerste instantie twijfelde om het vaccin te nemen, liet ze in juli in een van haar vlogs weten haar prik te hebben gehaald. "Ik heb geen zin in gezeik van antivaxers of mensen. Ik heb überhaupt geen zin in gezeik. Iedereen moet voor zichzelf beslissen wat 'ie doet met zijn lichaam en ik laat me wel vaccineren", zei ze toen. 

Monica vervolgde haar betoog door te laten weten respect te hebben voor mensen die het niet doen, maar het wel vervelend te vinden dat ze haar erop afrekenen. "Ik bedoel als ik een sigaret opsteek of een biertje of een wijntje neem, dan is er ook geen hond die tegen mij zegt: 'O god, alsjeblief niet. Het is hartstikke slecht voor je.' En daar weten we allemaal allang van dat het slecht is. Ik doe wat ik doe met mijn lijf", aldus de realityster.

Politie
Lees ook:
Politie reageert op ludieke manier op boeteregen Monica Geuze

Monica deelt al jaren haar leven met haar volgers op YouTube, zo ook haar (ex)relatie met voetballer Lars Veldwijk waarmee ze dochtertje Zara-Lizzy kreeg. Vanwege zijn voetbalcarrière zien vader en dochter elkaar niet veel, maar onlangs werden ze herenigd. Bekijk die zoete beelden hieronder:

Dochter Monica Geuze herenigd met vader Lars Veldwijk

00:48