Ga naar de inhoud
Entertainment

Jimmy uit Prince Charming dropt bom in Il Palazzo

Prince Charming Beeld © Videoland

Met nog maar vijf mannen in de villa en alweer de achtste aflevering gaat het hard in 'Prince Charming'. Maar zoals in de teaser van vorige week al te zien was, zorgen de uitspraken van Chris op dit punt in de race voor verwarring bij de heren.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de achtste aflevering van Prince Charming.

"Ik ben hier niet voor iemand die een open relatie wil hebben"

De nieuwste aflevering van Prince Charming begint meteen met een bekentenis van Lesley: hij voelt zijn connectie met Chris niet de romantische richting op gaan en besluit Il Palazzo te verlaten. Prins Chris en de mannen zagen zijn vertrek totaal niet aankomen en de shock is dus groot.

Marvin
Lees ook:
Marvin en Ferdi zweren: 'Niets gebeurd in Prince Charming-villa'

Even later staat er een bijzonder moment op de planning: Chris gaat videobellen met vrienden van de mannen om zo een beter beeld van hen te krijgen. Voor Jimmy is dat zijn beste vriendin Mona. Zij vertelt Chris dat monogamie erg belangrijk is voor Jimmy. Omdat de prins wel benieuwd is hoe dat nou precies zit, neemt hij Jimmy de volgende dag mee op date.

Tijdens de date gaan Jimmy en Chris er verder op in. Jimmy zit totaal niet te wachten op een open relatie, maar Chris houdt de deur op een kier. Hij zegt dat hij nog nooit een open relatie heeft gehad en dat ook niet meteen zou willen, maar uit zijn antwoord is af te lezen dat hij er in de toekomst misschien wel voor openstaat. Jimmy en Chris lijken ook op een ander punt geen match te zijn: Chris vindt het niet erg als zijn partner met een ander zou zoenen, maar Jimmy ziet dit als vreemdgaan.

Prince
Lees ook:
Prince Charming-kandidaten in de clinch na vermeende vrijpartij

Eenmaal terug in de villa licht Jimmy de andere heren in over zijn bevindingen. "Hij is het type voor een open relatie. (...) Dat is waar hij open voor staat. Ja, we verschillen daarover best van mening."

Jakop, Marcel en Scott weten niet wat ze horen. Zij zijn net als Jimmy níet op zoek naar een open relatie. "Als dit het geval is dan denk ik: waarom ben ik hier dan eigenlijk", vraagt Jakop zich hardop af. Ook Marcel spreekt zich uit: "Ik ben hier niet voor iemand die een open relatie wil hebben. Als dat wel zo is, zou dat heel jammer zijn."

Chris
Lees ook:
Chris kust niet één maar twee mannen in Prince Charming

Marcel en Jakop willen allebei het gesprek met Chris hierover aangaan. Of dat ook zal gebeuren, zien we in de volgende aflevering. Jimmy hoeft in elk geval niet bang meer te zijn voor een open relatie met Chris; hij moest zijn stropdas tijdens de ceremonie inleveren.

Prince Charming zie je elke woensdag bij Videoland.

Rick
Lees ook:
Rick breekt helemaal na pikante onthulling in Prince Charming

Dat een deelname aan Prince Charming een heel mooie relatie op kan leveren, bewezen Marvin en Ferdi vorig jaar. Inmiddels wonen ze samen en zijn ze zelfs verloofd. In Aran on Tour verklappen ze hun huwelijksplannen.

Aran on Tour: Marvin en Ferdi uit Prince Charming onthullen hun huwelijksplannen

13:50