Ga naar de inhoud
Entertainment

Frank Lammers maakt zich kwaad: 'Kinderen moeten naar school'

Frank Lammers Beeld © ANP

Acteur Frank Lammers (40) vindt dat alle kinderen 'gewoon weer naar school' moeten kunnen na de kerstvakantie, ook de leerlingen in het hoger onderwijs. "Dan moeten we maar leren leven met een nieuwe realiteit waarin dit soort ziektes bestaan. Maar waarin het leven zeker voor onze kinderen, voor de jeugd, wel gewoon doorgaat."

"De scholen moeten gewoon open, ook het hoger onderwijs"

De scholen in het basis- en voortgezet onderwijs mogen weer open na de kerstvakantie, evenals de buitenschoolse opvang, maakte demissionair onderwijsminister Arie Slob maandag bekend. Universiteiten, hogescholen en het middelbaar beroepsonderwijs moeten nog digitaal onderwijs blijven geven.

Ook de zoon van Frank, die op de filmacademie zit, mag na de kerstvakantie niet naar school. Dit 'gaat te ver' zegt de acteur in een video op zijn Instagramaccount.

Frank
Lees ook:
Frank Lammers en Wouter de Winther krijgen fikse ruzie bij Beau

Hij is twee keer gevaccineerd en is geboosterd, zegt hij. "En mijn zoon ook." Iedereen heeft 'braaf' geleefd en zijn best gedaan, meent hij. Volgens hem is 'de maat een beetje vol'. "De scholen moeten gewoon open, ook het hoger onderwijs."

Frank
Lees ook:
Frank Lammers over derde seizoen Undercover: 'Flinke plottwist'