Entertainment

Maan wil dolgraag moeder worden: 'Hoop dat het me gegund is'

10 januari 2022 15:39
Maan in 'Lago di Beau' Beeld © RTL/Videoland

Als het aan Maan (24) ligt, wordt ze over een paar jaar moeder. Dat vertelt de zangeres in 'Lago di Beau' wanneer presentator Beau van Erven Dorens (51) vraagt naar haar toekomstvisie.

"Ik heb geen idee of het me gegund is, ik hoop het van harte"

Waar het momenteel nog huisje, boompje, feestje is voor Maan, hoopt ze er binnen een paar jaar wat beestjes (lees: baby's) aan toe te voegen. De carrière van de zangeres gaat als een trein, maar 'als oudere vrouw' zou ze graag een gezin stichten. "Ik wil heel graag mama worden", vertelt ze aan Beau. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Succes kostte Maan relatie met vriendinnen: 'Zij stonden in de kroeg'

"Ik heb nu ook in mijn hoofd dat ik denk: nou, rond de 30 is een mooie leeftijd", aldus de 24-jarige zangeres. "Ik weet niet eens of het me gegund is, toch? Ik ga er nu van uit: eind 20 vind ik misschien díé man, dan ga je samen leven en krijg je kindjes en dat. Ik heb geen idee of het me gegund is, ik hoop het van harte."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ouch! Zangeres Maan loopt blauwtje op straat

Voorlopig staat het nog niet op de planning. "Nu ga ik eerst lekker avonturieren, alles zien, meemaken, voelen, proeven en gewoon de wereld ontdekken", aldus Maan. In 2022 staat er dus genoeg te gebeuren: het jaar is nog jong, maar Maans agenda zit al bomvol. Zo zit ze middenin de voorbereidingen op haar eigen show in de Ziggo Dome, waarover ze vertelt in de video hieronder. 

Lago di Beau is iedere zondagavond om 21.30 uur te zien op RTL4. Daarnaast is het programma terug en vooruit te kijken bij Videoland. Aankomende zondag zullen Claudia de Breij en Ruud de Wild te zien zijn.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore