Entertainment

Boerin Michelle uit BzV voor het eerst moeder geworden

04 januari 2022 13:41
Boerin Michelle en Maarten Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

De 'Boer zoekt Vrouw'-familie is weer uitgebreid. Boerin Michelle (33) en haar partner Maarten zijn het jaar op een roze wolk begonnen met de komst van hun dochter.

"Jasmijn groeit als kool en er zijn zelfs al wat nachten dat ze acht uur achter elkaar doorslaapt"

Terwijl er een select gezelschap vrijgezelle boeren klaarstaat om de ware liefde te vinden voor een nieuwe reeks van Boer zoekt Vrouw, bewijst Michelle maar weer eens het succes van het programma. Zij leerde Maarten kennen tijdens haar deelname in 2018. Niet alleen is het stel inmiddels getrouwd, maar hebben ze hun liefde dus ook bezegeld met de geboorte van hun dochter.

Michelle is op 16 november bevallen van Jasmijn. "We hebben de eerste weken er bewust voor gekozen om deze tijd te gebruiken om elkaar te leren kennen en te wennen aan elkaar. En daar zijn we zo blij mee", vertelt de kersverse moeder. "Het gaat nu ongelooflijk goed. De borstvoeding loopt super, Jasmijn groeit als kool en er zijn zelfs al wat nachten dat ze acht uur achter elkaar doorslaapt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Boerin Michelle uit BzV ten huwelijk gevraagd door Maarten

Michelle: "Ik heb een keizersnede gehad, en door de ruggenprik kon Jasmijn niet meteen op mijn borst liggen. Daarom kreeg Maarten haar op de borst. Nou, die blik, dat was meteen liefde op het eerste gezicht tussen die twee."

Het geslacht van hun eerste kindje hield het stel bewust geheim, maar dat ze een meisje kregen kwam goed uit. "Jasmijn vinden we allebei een heel mooie naam, dus het had gewoon zo moeten zijn." Hoewel Michelle en Maarten nu genieten van hun dochter, winden ze geen doekjes om hun toekomstplannen: "We zouden heel graag nog meer kindjes willen. Genoeg plek hier op de boerderij!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Boer Jaap uit Boer zoekt Vrouw gaat samenwonen

Hierbij alvast een voorproefje van een gloednieuw seizoen Boer zoekt Vrouw. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore