Ga naar de inhoud
Entertainment

Fan van Kopen Zonder Kijken? Dan is deze nieuwe show wat voor jou

Art Rooijakkers Beeld © ANP

Ben je verknocht aan programma's als 'Kopen Zonder Kijken'? Dan is er goed nieuws voor je, want er komen nog meer woonprogramma's aan op de vaderlandse televisie. Art Rooijakkers (45) is gestrikt voor 'Samen Kopen': een nieuw RTL-project voor mensen die vastzitten in de verhitte woningmarkt.

Alleenstaanden, koppels en gezinnen die dringend toe zijn aan een ander huis worden in het programma geholpen om hun langgekoesterde woonwensen te realiseren. Het gaat er anders aan toe dan in de woonprogramma's die we al kennen. In Samen Kopen bundelen deelnemers de financiële krachten met gelijkgestemden om zo een groot pand te kunnen kopen. Vervolgens worden de vierkante meters verdeeld onder de nieuwe buurtjes, waardoor iedereen zijn droomhuis kan realiseren. 

Art
Lees ook:
Art Rooijakkers vindt ongemak in datingprogramma 'ontroerend'

Wanneer het programma wordt uitgezonden, is nog niet bekend. Op dit moment zijn de makers druk bezig met het vinden van de juiste kandidaten voor Samen Kopen. Mocht je nog op zoek zijn jouw eigen plekje onder de (Nederlandse) zon, dan kun je je hier opgeven.

Art hoeft zich in ieder geval niet te vervelen voor de opnames van het programma van start gaan. Zo komt er weer een nieuw seizoen van Rooijakkers over de Vloer op de buis en is hij druk bezig met de tweede reeks van B&B Vol Liefde. 

Art Rooijakkers over B&B Vol Liefde: 'Hoop op meer succes'

03:20
Dít
Lees ook:
Dít zijn de 11 deelnemers aan B&B Vol Liefde 2022