Ga naar de inhoud
Entertainment

Kijkers Big Brother ergeren zich aan stem: 'Ik verstond er niks van'

Big Brother Nederland Beeld © ANP

Gisteravond ging het tweede seizoen van de Nederlands-Vlaamse 'Big Brother' van start en dat ging niet onopgemerkt - onder meer omdat 'Big Brother' een nieuwe stem heeft. Die deed nog zo zijn best om onvermurwbaar te klinken maar maakte helaas weinig indruk, met name doordat kijkers er geen snars van verstonden.

Waar vorig jaar vooral de Nederlandse kijkers moesten wennen aan het Vlaamse stemgeluid, zijn dit jaar óók onze zuiderburen niet heel erg te spreken over de nieuwe voice of Vlaanderen. 'De nieuwe stem in Big Brother is een zware afknapper van heel het seizoen. Weet niet of ik nog verder wil kijken', zo luidt één van vele soortgelijke tweets.

Nick
Lees ook:
Nick van Big Brother heeft een relatie met déze Temptation-ster

Veel kijkers vinden de nieuwe Big Brother-stem simpelweg onprettig, anderen vooral onverstaanbaar:

Dit
Lees ook:
Dit zijn de kandidaten van Big Brother 2022

De nieuwe stem van Big Brother was niet de enige verrassing van de avond. In de kickoff is ook te zien dat de Belgische Kristof als nieuwe bewoner het huis insluipt. Meer over het nieuwe seizoen Big Brother zie je hieronder:

Update: Inmiddels heeft RTL gereageerd op de klachten: ''Helaas was Big Brothers stem vanwege technische problemen niet goed verstaanbaar", zegt een woordvoerder van RTL tegen het ANP. "De producent doet er alles aan deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Tot die tijd wordt de stem in elk geval ondertiteld'', voegt RTL toe.

Big Brother is terug!

00:26