Ga naar de inhoud
Entertainment

Nog een foutje uit Harry Potter-special gehaald

Een montageblunder waardoor er in de Harry Potter-special een jeugdfoto van Emma Roberts (30) werd getoond in plaats van een van Emma Watson (31), was niet het enige foutje in de uitgezonden reünie. In het programma werden ook de tweelingbroers uit de filmreeks door elkaar gehaald.

Oliver Phelps postte op Instagram een foto uit de special waarop hij met zijn broer James te zien is. De namen van de acteurs, die in de franchise George en Fred Weasley speelden, staan daar verkeerd om bij. "Ik denk dat iemand na al onze streken heeft besloten wraak te nemen", grapte de nu 35-jarige, die tijdens de filmopnames de crew nog weleens op het verkeerde been zetten door te doen alsof hij zijn tweelingbroer was.

Deze
Lees ook:
Deze Harry Potter-acteurs hadden oogje op elkaar tijdens opnames

De makers van de special hebben aangegeven dat ook deze fout is hersteld in het reünieprogramma, dat werd georganiseerd ter ere van het twintigjarig bestaan van de eerste Harry Potter-film.

Harry
Lees ook:
Harry Potter-regisseur brak ribben tijdens repetitie

In de special blikken cast en crew terug op hun jaren op de set van de films over de bekende tovenaarsleerling. De reünie is in de VS sinds 1 januari te zien op HBO Max. Die streamingservice komt later dit jaar naar Nederland, maar een precieze datum is nog niet bekend.

Slordige
Lees ook:
Slordige fout ontdekt in Harry Potter-reünie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore