Ga naar de inhoud
Entertainment

Het jaar goed beginnen: al deze programma's starten deze week

Beeld © William Rutten, Jasper Suyk en Mark Engelen

2022 is officieel begonnen! Het jaar waarin een hoop nieuwe programma’s te zien zullen zijn bij RTL en Videoland, ook in de komende week. Speciaal voor jou hebben we tien programma’s op een rijtje gezet die je echt moét gaan kijken in de komende dagen.

Big Brother

Maandag is het zover; de start van een nieuw seizoen Big Brother. Deze reeks speelt zich af in een gloednieuwe villa die van alle gemakken is voorzien. Het programma wordt bovendien interactiever dan ooit tevoren; kijkers kunnen tijdens de liveshow stemmen en zodoende het leven van de bewoners medebepalen tijdens de Videoland-livestream. Ook dit jaar zal de presentatie in handen liggen van Geraldine Kemper en Peter van de Veire.

Het nieuwe seizoen van Big Brother is vanaf 3 januari elke dag om 20.30 te zijn bij RTL 5. De aftrap zal éénmalig ook te zien zijn bij RTL 4, op maandag om 20.30.

Big Brother is terug!

00:26
Bewoners
Lees ook:
Bewoners nemen vandaag hun intrek in Big Brother-huis

Married at First Sight

Trouwen met iemand terwijl je deze persoon nog nooit hebt gezien, puur op basis van de wetenschap. Dat is wat er ook dit jaar weer gebeurd bij Married At First Sight. In het nieuwe seizoen vormen experts opnieuw koppels in de hoop om ware liefde te vinden. De koppels zullen samen op huwelijksreis gaan om elkaar zodoende goed te leren kennen.

Zullen zij ware liefde weten te vinden of vragen ze direct de scheiding aan? Je ziet het vanaf dinsdag 4 januari elke week om 20.30 bij RTL 4.

Tranen van geluk te zien op eerste beelden nieuw seizoen MAFS

00:25
Carlo
Lees ook:
Carlo Boszhard verklapt: 'Er wordt meteen getrouwd in Married at First Sight'

Snackmasters

Zo goed mogelijk een snack namaken, dat is waar het om draait bij Snackmasters. Elke aflevering nemen twee bekende chefs het tegen elkaar op om bekende snacks zo goed mogelijk na te maken. De chef die dat het beste doet gaat door naar de volgende ronde. Dit seizoen strijden sterrenchefs Michiel van der Eerde, Juliën van Loo, Mario Ridder, Onno Kokmeijer, Levi Bunt, Jeroen en Marleen Brouwer, Mike Tsang, Jonathan Zandbergen en Schilo van Coevorden voor de titel Snackmaster 2022.

Het nieuwe seizoen van Snackmasters is vanaf woensdag 5 januari om 20.30 wekelijks te zien bij RTL 4.

Miljuschka
Bekijk ook:
Miljuschka vertelt over geheime ontmoetingen met moeder Astrid

Rooijakkers Over De Vloer

Art Rooijakkers gaat weer op bezoek bij tout bekend Nederland. Zij geven in het programma een uniek inkijkje in hun leven. In de eerste aflevering gaat Art op pad met rapper Donnie. Hij is inmiddels een grote naam in Nederland met hits als 'Bon Gepakt' en 'Frans Duits'. Tijdens het bezoek aan de hitzanger ontdekt Art zelfs een nieuwe kant van Donnie... 

Rooijakkers Over De Vloer is vanaf 5 januari om 21.30 wekelijks te zien op RTL 4.

Ewout
Lees ook:
Ewout Genemans eenmalig presentator Rooijakkers over de vloer

Secret Duets

Elke week zingen de panelleden van Secret Duets samen met een mysterieuze Bekende Nederlander, die zich schuilgaat achter een muur, een bekend liedje. Het is aan de panelleden om te raden om welke ster het gaat. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Onder begeleiding van Jamai Loman wordt er van iedere aflevering weer een feestje gemaakt. Wie van de panelleden scoort de meeste punten en wint de aflevering? ‘Secret Duets’ is elke donderdag om 20.30 te zien bij RTL 4.

Donnie staat voor een groot raadsel in Secret Duets

00:56
Natasja
Lees ook:
Natasja Froger toont met knikkende knieën haar zangtalent in Secret Duets

The voice of Holland

Vrijdag start het nieuwe seizoen van The voice of Holland. Muzikaal Nederland zal wederom een poging wagen de coaches te overtuigen van hun talenten. Er is zelfs een gloednieuw element aan het programma toegevoegd: 'The Voice Block Button'. Hiermee kan een coach een andere coach ‘uitschakelen’; zodra een coach voor een kandidaat draait en hij of zij is ‘uitgeschakeld’, mag de kandidaat niet meer voor deze coach kiezen. Dat gaat ongetwijfeld voor een hoop vuurwerk zorgen tussen de coaches!

Ook Glennis Grace maakt haar debuut als coach. Zij zal plaatsnemen naast Ali B, Waylon en Anouk. Welke kandidaat er met de winst vandoor gaat zie je vanaf 7 januari om 20.00 bij RTL 4.

Glennis Grace verwacht discussies met mede TVOH-coach Anouk

04:00

The Comeback Stage

Maan de Steenwinkel en Typhoon presenteren voor het eerst een Videoland spin-off van The voice of Holland. Zij vangen de afgevallen kandidaten op en bieden de afvallers van het RTL 4-programma een coaching traject aan. Ook hebben zij de mogelijkheid om twee afvallers weer terug te brengen in de liveshows van The voice of Holland. Hoe dat allemaal gaat verlopen zie je vanaf nu iedere vrijdag in The Comeback Stage bij Videoland. 

Maan en Typhoon nemen plaats in The Voice als coach

02:28
Glennis
Lees ook:
Glennis Grace reageert na harde uithaal van presentatrice

Weet Ik Veel

De leukste quiz van Nederland is terug! Vanaf zaterdag strijden bekende Nederlanders in een spannende kennisquiz om geld bijeen te sprokkelen voor een goed doel. De ster die de meeste vragen goed weet te beantwoorden gaat door naar de finale. Daar zullen ze met de beste student uit het publiek een zo hoog mogelijk geldbedrag proberen op te halen.

Wil jij thuis ook je eigen algemene kennis testen? Dan kan je gewoon vanaf de bank meedoen met de speciale Weet Ik Veel-app. Scoor je een voldoende, dan maak je kans op verschillende prijzen. Met een negen of hoger maak je zelfs kans op een mooi geldbedrag. Weet Ik Veel is vanaf zaterdag 8 januari elke week om 20.00 te zien bij RTL 4.

Beau
Lees ook:
Beau van Erven Dorens heeft het zwaar nu kinderen zijn uitgevlogen: 'Leeg in huis'

Better Than Ever

Vraag jij je weleens af wat er van de oud-deelnemers van talentenjachten terecht is gekomen? In Better Than Ever wordt die vraag beantwoord. Elke week zijn er zeven oud-deelnemers te gast die hun ervaring delen over hoe het is om mee te doen aan een talentenjacht. Ze klimmen bovendien opnieuw de bühne op nog één keer een verpletterende performance weg te geven. In de finale strijden vijf kandidaten tegen elkaar om een hoofdprijs van 25.000 euro, waarmee ze hun muzikale droom alsnog waar kunnen gaan maken.

Better Than Ever is iedere zaterdag wekelijks om 21.45 te zien bij RTL 4.

Coosje Smid ontroert met 'Ze Huilt Maar Ze Lacht'

03:15
Oud-deelnemers
Lees ook:
Oud-deelnemers talentenjachten krijgen tweede kans in Better Than Ever

Lago Di Beau

In het prachtige Italië ontvangt Beau van Erven Dorens iedere zondagavond gasten in zijn luxe villa aan het Comomeer. Namen als Claudia de Breij, Nick Schilder en Ruud de Wild zullen Beau komen vergezellen in zijn stulpje. Het nieuwe programma van Beau van Erven Dorens is iedere zondag wekelijks om 21.35 te zien bij RTL 4.

Nick Schilder liep tegen burn-out aan

02:31
Beau
Lees ook:
Beau van Erven Dorens onthult fotoportret van verre voorouder