Entertainment

Alkan Çöklü breekt tijdens verhoor in Special Forces VIPS

03 januari 2022 08:13
Alkan Çöklü Beeld © Shotbysud

Tien BN’ers geven de controle volledig uit handen en gaan mee op een keiharde training van de Special Forces. Ook Alkan Çöklü (27) levert zijn luxe, bezittingen, persoonlijkheid, ego en status op om twee weken lang de zwaarste militaire training aan den lijve te ondervinden. Maar in aflevering vier breekt dat hem op.

"Ik besef dat ik niet echt een kind kon zijn"

Alkan is al dagen bezig met het verleggen van zijn grenzen en zijn grootste angsten onder ogen komen als hij op het matje geroepen wordt. De staf ziet dat de acteur verzwakt en weinig toevoegt aan de groep. Heeft hij wel de juiste motivatie om aan deze opleiding mee te doen? Om te achterhalen hoe sterk en stabiel Alkan op dat moment in de training is, is een verhoor nodig. Al snel barst de acteur in tranen uit. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hannelore Zwitserlood gaat out in Special Forces VIPS

De staf weet waar het pijnpunt van Alkan zit. Ze vragen hem naar zijn jeugd. "Ik ben tot mijn vijfde opgegroeid met mijn vader en mijn moeder. Daarna gingen mijn ouders scheiden. Ik heb mijn vader voor een lange tijd moeten missen na de scheiding", begint de acteur zijn verhaal. 

Vervolgens in tranen: "Ik had een verantwoordelijkheidsgevoel voor mijn moeder. Ik besef dat ik niet echt een kind kon zijn. Ik ben het heel erg aan het loslaten door het echt te 'voelen'." Alkan biecht vervolgens op dat hij bevestiging van de staf nodig denkt te hebben, zodat hij weet dat hij ertoe doet.

Al snel komt het realisatiemoment dat de acteur die bevestiging eigenlijk niet nodig heeft. "Ik weet diep in mezelf dat ik ertoe doe."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gaby Blaaser breekt in Special Forces VIPS: 'Ik ben niet niks!'

Special Forces VIPS is wekelijks te zien bij Videoland. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore