Ga naar de inhoud
Entertainment

Zó vierden BN’ers Oud & Nieuw

Beeld © Instagram @sylviemeis

Hoewel 2021 voor veel mensen niet als het beste jaar in de boeken zal gaan, zijn er ook genoeg momenten geweest om wél dankbaar voor te zijn. Veel BN’ers zijn dan ook alsnog vol goede moed het nieuwe jaar in gegaan.

"Een dikke vette lach maakt iedere klote situatie toch draagbaarder"

Olcay Gulsen stond vlak voor de jaarwisseling stil bij het bijzondere en zware jaar dat zij en Ruud achter de rug hebben na zijn kankerdiagnose. Ze sluit echter af met een positieve boodschap: 'Een dikke vette lach maakt iedere klote situatie toch draagbaarder'. 

Voor Sylvie Meis natuurlijk geen jaarwisseling in een oud kloffie op de bank: de presentatrice pakte weer flink uit en zag er uit om door een ringetje te halen. Of ze de jaarwisseling met haar man en zoon heeft gevierd is verder niet bekend. De fotoslide bestaat namelijk enkel en alleen uit foto’s van haarzelf.

 

Iemand die ook een bewogen jaar achter de rug heeft, is Monique Westenberg. Zij vertelt dat het jaar voor haar voorbij is gegaan op de automatische piloot en dat ze veel slechte dagen heeft gehad, maar ook veel heeft om dankbaar voor te zijn.

Birgit Schuurman is misschien wel op de meest bijzondere manier het nieuwe jaar in is gegaan. De actrice beviel vlak voor 2022 van haar zoontje Jimi.

Wendy van Dijk blikt zo vlak voor het nieuwe jaar terug op alle hoogtepunten van 2021 met een filmpje dat is gemaakt door haar dochter Lizzy.

Maxime Meiland heeft de jaarwisseling met haar vriendinnen gevierd. Dat dit er heel gezellig aan toe ging, blijkt wel uit deze foto’s.

Simon Keizer staat stil bij zijn hoogtepunt van 2021, namelijk van Joa. Hij doet dat door dit aandoenlijke kiekje te delen.