Ga naar de inhoud
Entertainment

Birgit Schuurman bevallen van zoontje: 'Beste afsluiting van het jaar'

Sander en Birgit Beeld © ANP

Birgit Schuurman (44) is op een wel héél bijzondere manier het nieuwe jaar begonnen. De actrice laat op Instagram weten dat zij en haar vriend Sander Haarlem (35) gister op 31-12-2021 de trotse ouders zijn geworden een jongetje genaamd Jimi.

"En ja, ik ben dan 60 als mijn kind 16 is, boeien!"

Op Instagram deelt Birgit een kiekje van de pasgeboren baby, die wordt vastgehouden door haar vriend Sander. '31 december 2021', zo schrijft ze bij de foto. 'De beste afsluiting van het jaar!'.

Birgit
Lees ook:
Birgit Schuurman wil af van de term milf: 'Ongepast'

Het is voor Birgit de tweede keer dat zij moeder wordt. Zo heeft ze al een zoon Chico (12) jaar uit haar huwelijk met regisseur Arne Toonen. Het koppel ging in 2019 uit elkaar. Inmiddels is Birgit al een tijdje samen met Sander.

Birgit
Lees ook:
Birgit Schuurman rekent af met kritische reacties op zwangerschap

Birgit liet eerder op haar Instagram al weten dat ze best wat nare reacties heeft gekregen over het feit dat ze op oudere leeftijd nog een kindje krijgt. De actrice liet echter weten dat ze zich daar niks van aantrekt. 'Ik ben jarig....44… zie je er niet aan af hè? Oh ja, toch wel. De lachrimpels verraden het. En ja, ik ben dan 60 als mijn kind 16 is, boeien!', zo schreef ze toen.

Birgit
Lees ook:
Birgit Schuurman 'ontzettend blij' met band tussen vriend en zoon