Entertainment

Dít is waarom Buddy Vedder niet te zien is in The Masked Singer Oud & Nieuw Special

31 december 2021 13:24
Buddy Vedder en Gerard Joling Beeld © The Masked Singer / RTL

De Klok, Sneeuwpop, Vuurwerk, Oliebol en Champagne die we nog kennen van vorig jaar zijn terug - gepimpt en wel - en nemen het vanavond in 'The Masked Singer Oud & Nieuw Special' tegen elkaar op tijdens spetterende solo’s, duetten én groepacts. Er is wel één verschil met afgelopen jaar: panellid Buddy Vedder (27) ontbreekt.

"Ik zal niet verklappen welke show dat dan was, al heb je de hint misschien door"

RTL Boulevard kon eerder al bekendmaken dat Francis van Broekhuizen vanavond voor hem invalt, maar toch vragen veel van zijn fans nog af waarom precies. Simpel, laat Buddy weten via Instagram: toen de special werd opgenomen had hij al opnames voor een andere show. 'Ik zal niet verklappen welke show dat dan was, al heb je de hint misschien door', geint hij bij een foto met Jamai Loman en het logo van The Voice Kids.  

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beau van Erven Dorens neemt het op voor Buddy Vedder na kritiek

De show is dit jaar over twee avonden verdeeld: op oudjaarsavond gaan zes karakters van start, waarvan er diezelfde avond nog twee afvallen en onthuld worden. Ook maakt één nieuw karakter zijn intrede. Op nieuwjaarsdag is de spectaculaire finale en onthulling van de laatste vier karakters te zien.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Loretta Schrijver verklapt per ongeluk toekomst The Masked Singer

Het zal niet als een gigantische verrassing komen, aangezien ook het meest recente seizoen van The Masked Singer enorm goed bekeken werd. De succesformule keert dan ook terug voor een nieuw seizoen, zo vertelde panellid Loretta Schrijver onlangs in Aran on Tour. "Ik ben er wel voor benaderd. Dus er komt ook een nieuw seizoen. Oh, dat mag ik nog niet zeggen!" versprak ze zich. "Ik weet allemaal niet hoe die wetten werken!" 

Bekijk de hele video hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore