Entertainment

Mert van Love Island geeft ongezouten mening over relatie Niek en Joan

31 december 2021 12:46 Aangepast: 31 december 2021 12:49
Joan en Mert Beeld © Videoland

'De Bachelorette'-ster Niek Marijnissen (33) had de hoop op een nieuwe liefde al opgegeven. Tot hij de 26-jarige Joan Pronk, bekend van 'Love Island', tegenkwam. De tortelduifjes zijn inmiddels begonnen aan een nieuw hoofdstuk en daar vindt de ex van Joan het een en ander van.

"Als zij gelukkig zijn, dan zijn ze gelukkig"

Via een Instagram Live-sessie geeft de 21-jarige Mert, met wie Joan samen de finale van Love Island won, aan dat hij en Joan momenteel geen contact meer hebben. "Als zij gelukkig zijn, dan zijn ze gelukkig. Ik heb er niet heel veel over te zeggen. Het is wel snel", vertelt hij vervolgens over de nieuwe relatie van zijn ex. "Als je met iemand een jaar lang een relatie hebt en je hebt van die persoon gehouden... Ik zit in ieder geval niet zo in elkaar."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jim en Raina na Love Island klaar voor volgende stap: 'Soulmate gevonden'

Volgens Mert verbraken de twee hun relatie omdat hun levens te veel van elkaar verschillen. Iets wat Joan eerder ook al benoemde. "Zij is heel erg vrij in haar doen en laten, en ik vind dat wanneer je een relatie hebt, dat het niet zo hoort. Je hoort een soort verantwoordelijkheid af te leggen aan elkaar", aldus Mert. 

De 21-jarige heeft dan ook besloten de aankomende tijd vooral op zichzelf te focussen: "Ik heb geen relatie ik ben single, happy single."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Emotionele uitbarsting in Love Island-reünie: 'Zo ga je niet met elkaar om'

De winnaars van het vorige seizoen, Job en Esmee, zijn wél nog steeds hoteldebotel op elkaar. RTL Boulevard sprak met hen vlak na de grote finale.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore