Entertainment

Chateau Marillaux van de Meilandjes in trek: eerste bezichtigingen aangevraagd

30 december 2021 18:32 Aangepast: 30 december 2021 19:41
Familie Meiland Beeld © ANP

De zoveelste poging van de familie Meiland om van Chateau Marillaux af te komen, lijkt een succes te worden. Het Franse kasteel staat nog maar een dag op Funda, maar trekt nu al veel bekijks. De paginabezoeken schieten door het dak en er zijn zelfs al meerdere bezichtigingsaanvragen gedaan. Dat laat het Nederlandse makelaarskantoor aan RTL Boulevard weten.

Aangezien de familie de verkoopprijs van het kasteel al met bijna een half miljoen heeft laten zakken naar een schamele 795.000 euro, zou je zeggen dat het een stuk toegankelijker is geworden. De interesse is in ieder geval wel gestegen, als we de cijfers van Funda mogen geloven.

In nog geen 24 uur staat de teller van het aantal paginabezoeken al op 90.783 en hebben negen mensen een bezichtiging aangevraagd. Een goede zet dus van de Meilandjes om het kasteel op Nederlands bekendste woningverkoopwebsite te zetten.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Meilandjes zetten Chateau Marilleux op Funda en dit kost het

Chateau Marillaux Chateau Marillaux
Chateau Marillaux Chateau Marillaux

Het is een kasteel uit 1870 van 950 vierkante meter met maar liefst achttien slaapkamers, een zwembad, plus 6,5 hectare grond. Meer zien van het Franse oord? Bekijk Chateau Marillaux hier op de website.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Meilandjes verlagen opnieuw de prijs van hun kasteel

Met of zonder verkoop van het kasteel, de Meilandjes zullen de winter wel doorkomen. Eerder sprak Rob Goossens over de koop van de miljoenenvilla in Noordwijk - die de familie inmiddels alweer verkocht heeft - bij ons aan de desk. Martien rekende het riante stulpje namelijk cash af.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore