Ga naar de inhoud
Entertainment

Natasja Froger toont met knikkende knieën haar zangtalent in Secret Duets

Natasja Froger Beeld © Secret Duets

In 'Secret Duets' gaan vier topartiesten de uitdaging aan: een duet zingen of rappen zonder te weten met wie. Dave von Raven (40), Karin Bloemen (61), Frans Bauer (48) en Donnie (27) bijten donderdagavond het spits af. En het spelletje blijkt lastiger dan gedacht!

"Dit is echt het spannendste wat ik ooit gedaan heb"

Het programma werkt als volgt: de vier panelleden treden allemaal op met hun 'Secret Singer' en gaandeweg het duet moeten zij erachter zien te komen met wie ze nu eigenlijk zingen. Het nummer is opgeknipt in vier stukken, zodat de panelleden tussendoor een beetje geholpen kunnen worden met aanwijzingen.

Ook de BN'ers op de bank mogen tijdens het duet meeraden om punten te verdienen. Als zij denken te weten met wie hun collega staat te zingen, verdienen ze drie punten. De persoon naast de muur kan er vijf verdienen. Klinkt simpel, toch? Nou, nee. Al tijdens het eerste duet blijkt dat het nog best lastig is...

Emma
Lees ook:
Emma Heesters wist vanaf begin dat Jamai zou winnen: 'Alles klopte'

Donnie mag als eerste het podium op met zijn hit 'Bon Gepakt'. Normaal zingt hij het duet samen met René Froger, maar nu neemt een andere Froger het van hem over: zijn vrouw Natasja. En dat terwijl Dave denkt dat het een meisje van 32 moet zijn, een compliment dus voor de 56-jarige 'Natas'. "Het is zó voor de hand liggend dat ik gewoon bang word, het is niet te geloven", aldus Frans na de onthulling.

"Dit is echt het spannendste wat ik ooit gedaan heb", vertelt Natasja na afloop. "Ik vond dit zó spannend. Ik dacht dat jullie mijn knikkende knieën wel zagen achter dat scherm. Ik sta nog steeds helemaal te trillen. Ik kan natuurlijk helemaal niet zingen, maar ik vind dit zo’n waanzinnig nummer dat ik dacht: ik ga het gewoon doen."

Donnie staat voor een groot raadsel in Secret Duets

00:56
Donnie
Lees ook:
Donnie slaat handen ineen met 'veteraan' Gerard Joling

Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.