Ga naar de inhoud
Entertainment

Luca Borsato en vriendin Daisy zoeken samen naar een huis

Luca Borsato en vriendin Daisy Beeld © Instagram @daisypirasxo

Het gaat zó goed tussen Luca Borsato (23) en zijn vriendin Daisy Pieras, bekend van 'Temptation Island', dat de twee hebben besloten elke dag met elkaar wakker te willen worden. Ze willen gaan samenwonen, zo laat het verliefde koppeltje weten aan 'Shownieuws'.

"We hopen binnenkort een nieuw plekje te vinden"

"We zijn bezig met samenwonen en hebben al gereageerd op wat huizen. We hopen binnenkort een nieuw plekje te vinden", aldus Daisy, die deze week een angstige dag doormaakte toen ze opeens doof werd aan één kant. "Helaas nog niks beter", geeft de schoondochter van Marco Borsato als update aan de entertainmentsite. Daisy denkt dat ze haar neus te hard heeft gesnoten of te hard heeft geniesd, want vlak daarna kreeg ze een steek in haar oor. "Wel lekker rustig zo."

Luca
Lees ook:
Luca Borsato laat arm vol tatoeëren met ontwerp van Daisy

Luca zei eerder over samenwonen met Daisy het volgende: "Alles op z'n tijd. We zijn lekker veel samen en dat voelt heel erg goed. Dus dit gaat zeker in de toekomst gebeuren."

Daisy zit nu op een roze wolk, maar denkt met minder vrolijke gedachten terug aan haar vorige relatie. In Temptation Love Therapy vertelde ze dat haar ex losse handjes had en tijdens hun relatie ook nog contact had met andere meisjes.

Love Therapy: wat gebeurde er écht tussen Daisy en Greg?

09:01
Temptation-ster
Lees ook:
Temptation-ster Daisy toont 'hoe gek ze is' op Luca Borsato
Bron: RTL Boulevard