Ga naar de inhoud
Entertainment

538-nieuwslezer Roelof Hemmen: 'Avontuur eindigde tamelijk bruut'

Roelof Hemmen Beeld © ANP

Roelof Hemmen gaat zijn 'jongens' van 538 ontzettend missen, zo schrijft hij donderdag op Instagram. 'We hebben gelachen en gehuild. We zijn maatjes geworden', aldus de 58-jarige nieuwlezer.

"Het avontuur eindigde te vroeg"

Roelof volgde in juni van 2020 Henk Blok op als nieuwslezer van de 538 Ochtendshow met Frank Dane. Nu deze week bekend werd dat de radio-dj en zijn team plaats moeten maken voor collega Wietze de Jager en diens sidekick Klaas van der Eerden, houdt ook voor Roelof het verhaal op.

'Elke ochtend de 538 Ochtendshow maken was geweldig', schrijft hij bij een foto van het team. 'Ik ben trots dat ik anderhalf jaar van dit gezelschap deel mocht uitmaken. Het avontuur eindigde te vroeg en tamelijk bruut. Gelukkig gaan we binnenkort met z’n allen barbecuen. En een wijntje drinken. Of drie.'

'Frank
Lees ook:
'Frank Dane werd maandag geïnformeerd over overname'

Aanvullend daarop laat de nieuwslezer aan RTL Boulevard weten dat het nieuws kwam als donderslag bij heldere hemel. "Echt krankzinnig, ik heb dit niet zien aankomen."

Ook Hannelore Zwitserlood, die tot afgelopen april side-kick was in de show van Frank Dane, is nog steeds met stomheid geslagen. Zij laat weten: "Ik was ook onaangenaam verrast door het nieuws, het kwam toch vrij onverwacht. Ik gun die jongens de wereld, ik heb heel lang heel goed met ze samengewerkt. Ik heb natuurlijk contact met ze gehad hierover. Ze hebben het vind ik echt niet verdiend, maar zo gaan die dingen helaas in deze wereld." ​​​​​​

Rob Goossens: 'Ontslag Frank Dane ligt erg gevoelig'

05:17
Wietze
Lees ook:
Wietze de Jager leeft mee met team Frank Dane: 'Alle respect'