Entertainment

Linda de Mol zoende Peter Paul Muller vaker dan haar eigen man

31 december 2021 10:08
Linda de Mol en Peter Paul Muller Beeld © ANP

Vijf seizoen en twee films lang speelden Linda de Mol (57) en Peter Paul Muller (56) man en vrouw in de hitserie 'Gooische Vrouwen'. De twee waren destijds zoveel samen dat de actrice Martin Morero, het personage van Peter Paul Muller, vaker zag dan haar eigen partner.

"Alles was zo vertrouwd, dat maakte geen bal meer uit"

Linda heeft het acteren weer helemaal omarmd en is na Alles Op Tafel binnenkort te zien in de nieuwe vierdelige thrillerserie Diepe Gronden. De kunst van het spelen heeft ze inmiddels helemaal onder de knie, maar dat was jaren geleden wel anders. In de VARAgids vertelt de bezige bij dat het Monique van de Ven was die haar aan de hand nam al die jaren geleden en haar de kneepjes van het vak leerde. Oók wat betreft zoenscènes...  

"Ik sliep er de hele nacht niet van", weet Linda nog over haar eerste zoenscène. "Ik dacht: hoe gaat dat in zijn werk met iemand die ik nog nooit heb ontmoet? Moet ik dan eerst in de lucht happen? Of gelijk all the way? (...) Monique zei: je maakt kennis met elkaar en spreekt dan gewoon zakelijk af. Een filmzoen met alleen lippen tegen elkaar of een echte? Dan hoef je er verder niet over na te denken."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Linda de Mol en Peter Paul Muller samen in film Alles op Tafel

Inmiddels ligt ze er allang niet meer wakker van en met Mark Rietman was het voor Diepe gronden - vanaf 2 januari te zien is bij SBS6 - dan ook heel 'professioneel'. Met Peter Paul Muller in Gooische vrouwen was het echt, aldus Linda.

"Hij speelde 42 afleveringen en twee films mijn echtgenoot. Ik zoende hem bij wijze van spreken vaker dan mijn eigen vent. Het was 's morgens hop uit mijn bed stappen, op de set naast hem op de bank zitten, 'hé hallo hoe is het vandaag met jou' uitwisselen en vervolgens een zoen- of seksscène spelen. Alles was zo vertrouwd, dat maakte geen bal meer uit."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Linda de Mol rekende niet op zoveel kritiek op cover De Jonge

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore