Ga naar de inhoud
Entertainment

Winston Gerschtanowitz had vooraf twijfels over Marble Mania

Winston Gerschtanowitz Beeld © ANP

Toen bekend werd gemaakt dat SBS6 een programma ging maken dat volledig gericht was op knikkers, waren veel mensen sceptisch. Echter werd 'Marble Mania' tegen alle verwachtingen in een grote hit en dat verbaasde zelfs de presentator, Winston Gerschtanowitz (45). In een interview met 'Veronica Superguide' vertelt Winston dat hij van tevoren aardig wat twijfels had.

"Een programma met knikkers?"

"Natuurlijk had ik ook wel mijn bedenkingen toen ik hiervoor werd gevraagd", zo vertelt hij. "Een programma met knikkers? Maar ik ken het Talpa-team en John de Mol goed genoeg om te weten dat het iets speciaals zou worden."

Dit
Lees ook:
Dit is waarom Dave Roelvink deelname aan Marble Mania afwees

Het tweede seizoen van het programma klinkt ook zeer veelbelovend. Er zijn namelijk weer aardig wat BN’ers gestrikt om de knikkers te laten rollen. Het team van Veronica Inside/VI Vandaag speelt mee, net als de Meilandjes en de zussen van 0G3NE. Ook Remy Bonjasky, Marit Bouwmeester en Henk Grol vormen een team. Maarten van der Weijden vormt samen een team met Marianne Timmer en Nicolien Sauerbreij. Darters Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort en Michael van Gerwen spelen mee, en ook het team cabaretiers van Roué Verveer, Jandino Asporaat en Jörgen Raymann. Alsof dat nog niet genoeg is, doen Dries, Dave en Donny Roelvink óók een poging.

Bromsnor
Lees ook:
Bromsnor Johan Derksen gaat knikkeren in Marble Mania