Ga naar de inhoud
Entertainment

Marvin en Ferdi willen graag in het buitenland trouwen

Marvin en Ferdi Beeld © Instagram @marvin.wijnans

Het stel is pas een jaar samen, maar de relatie van 'Prince Charming'-koppel Marvin en Ferdi heeft het afgelopen jaar een vogelvlucht genomen. Zo vonden ze in 2021 niet alleen de liefde, ook kochten ze samen een huis én vroeg Ferdi zijn prins ten huwelijk. "Het was net als in de film", blikken de tortelduifjes terug in 'Aran on Tour'.

"We willen echt een bruiloft met alles erop en eraan"

Aran on Tour: Marvin en Ferdi uit Prince Charming onthullen hun huwelijksplannen

13:50

Het eerste seizoen van Prince Charming eindigde met een verliefde Marvin en Ferdi, maar ook in de tweede reeks was het verliefde stelletje te zien. In de eerste aflevering zagen fans van het programma hoe Marvin en Ferdi terugkeerden naar Italië om zich te verloven. "We zouden langskomen voor het nieuwe seizoen, als succesverhaal", blikt een verliefde Ferdi terug in Aran on Tour. "We hadden het wel eens gehad over trouwen, dat wilden we allebei, en toen dacht ik (...) weer naar Italië, dat is natuurlijk supertof."

"Het stomme was: ik zou eigenlijk Chris gaan ontmoeten, de nieuwe prins", vult Marvin aan. "Ferdi had natuurlijk een hele speech voorbereid en ik dacht alleen maar: waarom heeft hij zoveel tekst? Ik heb helemaal geen tekst gekregen! En pas na drie of vier zinnen dacht ik: hij gaat gewoon een aanzoek doen."

Prince
Bekijk ook:
Prince Charming Marvin ten huwelijk gevraagd door Ferdi

Aan Aran vertelt Ferdi dat hij van tevoren helemaal niet nerveus was, maar toen het moment daar was peentjes zweette. "Ik begon helemaal te zweten, want je hoopt natuurlijk wel dat 'ie 'ja' zegt", blikt de aanstaande bruidegom terug.

Het koppel hoopt hun liefde in 2022 te bezegelen. Als het even kan in het buitenland, bijvoorbeeld Italië - waar hun sprookje begon. "We zouden heel graag in het buitenland willen trouwen, dat staat natuurlijk ook in lijn met hoe we elkaar hebben leren kennen en hoe we zijn verloofd", stellen ze. "We willen echt een bruiloft met alles erop en eraan."

Rick
Lees ook:
Rick breekt helemaal na pikante onthulling in Prince Charming

Aran ging eerder de weg op met Loretta Schrijver. De presentatrice vertelt in Aran on Tour openhartig over de periode waarin ze ziek was. Loretta had een beginnend stadium van darmkanker, maar inmiddels zien de scans er positief uit. En daardoor staat ze nog dankbaarder in het leven dan voorheen. Bekijk de video hier.

Aran on Tour: Loretta Schrijver deelt update over gezondheid: 'Alle scans zijn goed'

17:18