Ga naar de inhoud
Entertainment

Kijkers Massa is Kassa getuige van pijnlijke flirtactie zoon Mark

Familie Gillis: Massa is Kassa Beeld © Familie Gillis: Massa is Kassa 27-12-2021 SBS6

Iedere maandagavond weten ons Peter en ons Nicol de kijkers van 'Familie Gillis: Massa is Kassa' weer te shockeren. Ook deze week is het weer raak als de selfmade miljonair de hulp inroept van een helderziende om zijn kasteel te controleren op de aanwezigheid van ongenodigde gasten, en zoon Mark besluit een versierpoging te doen.

"Mark zijn versierpogingen zijn even doorzichtig als de nieuwe lingerielijn van zijn stiefmoeder"

In de uitzending van 27 december doet zoon Mark voor het eerst zijn verhaal nadat hij afgelopen november op hun vakantiepark Prinsenmeer in Ommel met veel geweld overvallen werd door drie mannen. "Het is niet anders", stelt hij met een dik, blauw oog. "Ik denk dat ik wel 500 kaartjes heb gehad, dat doet me goed."

Als hij ooit nog een meisje wil versieren, kan 'ie volgens zijn niet zo tactische collega maar beter z'n zonnebril ophouden, al weerhoudt dat hem er niet van. Fans van de realityserie zien dan ook hoe Mark meerdere pogingen doet het telefoonnummer te bemachtigen van een meisje achter de balie, maar die blijft enkel ongemakkelijk lachen.

Hierom
Lees ook:
Hierom zien we dochter van Peter Gillis amper in Massa Is Kassa

Over ongemakkelijk gesproken - nee, we hebben het niet over de dansmoves van de pater familias - ook Peter en ons Nicol zitten niet stil, want het kasteel moet aardig onder handen genomen worden en daarom komt medium Bianca langs om de geesten uit de drijven. En die ruikt niet alleen een oude, muffe geur, maar ook geld. Een geur die Peter maar al te bekend is. En waar ze al die zuur verdiende centen zoals aan uitgeven? Nou, kerstversiering bijvoorbeeld.

Nicol moet van Peter Gillis kerstboom opzetten: 'Help eens mee!'

00:40
Vriendin
Lees ook:
Vriendin Nicol van Peter Gillis start eigen erotische webshop

Familie Gillis: Massa is Kassa zie je iedere maandag om 20:30 uur op SBS6. Kijk de aflevering van maandagavond hier terug.