Entertainment

Loretta Schrijver verklapt per ongeluk toekomst The Masked Singer

28 december 2021 10:45
Loretta Schrijver in 'Aran on Tour' Beeld © RTL Boulevard

Het viel te verwachten, maar Loretta Schrijver (65) laat het nu al los: er komt een nieuw seizoen van 'The Masked Singer'! De presentatrice is er ook al voor benaderd, onthult ze in 'Aran on Tour'.

"Oh, dat mag ik nog niet zeggen!"

Wanneer Aran vraagt hoe het ervoor staat met een nieuw seizoen van The Masked Singer, laat Loretta per ongeluk iets te veel los. "Ik ben er wel voor benaderd. Dus er komt ook een nieuw seizoen. Oh, dat mag ik nog niet zeggen!" vertelt ze verschrikt. "Ik weet allemaal niet hoe die wetten werken!" 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Loretta Schrijver openhartig na kankerdiagnose: 'Verandert je wel'

Het zal niet als een gigantische verrassing komen, aangezien ook het meest recente seizoen van The Masked Singer enorm goed bekeken werd. De succesformule is ook op oudjaarsdag én nieuwjaarsdag te zien op RTL4. Op zowel 31 december als 1 januari is de special vanaf 22.00 uur te bewonderen. 

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Francis van Broekhuizen gaat Buddy vervangen in The Masked Singer

Eerder sprak Aran ook al met Loiza Lamers, over haar kinderwens. "Ik heb altijd geroepen: ik hoef geen kinderen, maar ik merk dat ik nu op een punt in mijn leven ben beland dat ik merk van: het komt wel steeds naar boven." Bekijk de hele video hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore