Ga naar de inhoud
Entertainment

Gaby Blaaser breekt in Special Forces VIPS: 'Ik ben niet niks!'

Gaby Blaaser Beeld © Special Forces VIPS

Een derde kandidaat heeft de drie beruchte woorden 'ik geef op' uitgesproken in 'Special Forces VIPS'. Na Hannelore Zwitserlood (46) en Imanuelle Grives (36) gooit ook een derde kandidaat de handdoek in de ring.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de derde aflevering van Special Forces VIPS.

"Eigenlijk hoor ik hier helemaal niet"

In de derde aflevering van Special Forces VIPS hebben de overgebleven acht kandidaten laten zien dat ze, ondanks hun angst, hun enige doel voor ogen hebben kunnen houden: het uitvoeren van de gegeven taak. Maar voor nummer zeven, Gaby Blaaser, beginnen drie dagen vol zware opdrachten langzaam hun tol te eisen. Ze ondergaat het allemaal gelaten en dat valt niet alleen haar medekandidaten op, ook de staf.

"Voor nummer zeven vrees ik het ergste", stellen ze. "We moeten ook echt kijken naar haar bijdrage aan de groep, wat mij betreft heeft ze dat gewoon niet. Zowel niet fysiek als mentaal, dat gaat alleen maar minder worden."

Hannelore
Bekijk ook:
Hannelore Zwitserlood vertelt over exit Special Forces VIPS: 'Had zó'n pijn'

Het team besluit haar dan ook op te roepen voor een verhoor. Dan blijkt dat het Instagram-model er volledig doorheen zit en geen idee heeft wie ze eigenlijk is en waarom ze meedoet aan de training. "Ik kan al heel snel denken bij een auditie dat ik niet genoeg ben", snikt ze in hun bijzijn. "En ik zou graag de andere kant op willen: dat ik wél gewoon meetel (...) Ik merk dat ik steeds weer terugval in dat onzekere meisje." Want hoewel haar Instagram anders doet vermoeden, is Gaby één brok onzekerheid. "Eigenlijk hoor ik hier helemaal niet."

Zowel nummer zeven als de staf zijn dan ook tot de conclusie gekomen dat het beter is met geheven hoofd het programma te verlaten. 

Gaby Blaaser schreeuwt het uit: 'Ik ben niet niks'

05:12
Spannend:
Lees ook:
Spannend: déze BN'ers doen mee aan Special Forces VIPS

"Ik ben het meest trots op het feit dat ik alles ben aangegaan", doet Gaby na afloop haar verhaal. "Het was superzwaar. Maar dat ik toch kan zeggen: deze tranen zijn van blijdschap en opluchting. Ik vind het heel tof dat ik dit heb mogen doen."

Special Forces VIPS is elke maandag te zien bij Videoland.