Entertainment

Demi Lovato scheert hoofd kaal: 'Frisse start'

27 december 2021 16:44 Aangepast: 28 december 2021 14:04
Demi Lovato Beeld © Getty Images

Na onze eigen Anouk (46) gaat ook Demi Lovato (29) met een stuk minder haar het nieuwe jaar in. Demi heeft hun lokken gemillimeterd en deelt enthousiast verschillende kiekjes van het resultaat op social media.

''Ik vind dat korte haar je zo goed staan''

Op hun Instagram Story plaatst Demi een stralende foto in de spiegel van de nieuwe look. De voormalige Disney-ster deelt ook een video met verschillende beelden van de coupe. 'Frisse start', valt er te lezen. Fans reageren enthousiast onder de post. 'Prachtig!' schrijft iemand. 'Ik vind dat korte haar je zo goed staan', reageert een andere volger. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Demi Lovato klaar met misverstanden over aliens: 'Denigrerend'

Eerder dit jaar kwam Demi uit de kast als non-binair. Na de coming-out vertelde Demi aan People zichzelf 'nooit te hebben geïdentificeerd' met het beeld van een 'sexy, vrouwelijke popster en actrice’.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Demi Lovato omver geblazen door cover Davina Michelle: 'Wow!'

Naast de coming-out speelt er een stuk meer in het leven van Demi. Relatiebreuken, depressies en een zware drugsverslaving zijn voor de ster geen onbekende problemen. Zo'n 2,5 jaar geleden wordt een overdosis hen zelfs bijna fataal. In een documentaire over hun leven is de ster er behoorlijk openhartig over. Meer daarover in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore