Ga naar de inhoud
Entertainment

Froukje en S10 brengen volgend jaar samen nummer uit

Zangeressen Froukje (20) en S10 (21) brengen ergens volgend jaar samen een nieuw nummer uit. Dat vertelde S10, die volgend jaar namens Nederland meedoet aan het Eurovisie Songfestival, tijdens een bezoek aan het Glazen Huis van 3FM in Amersfoort.

De zangeressen gaven voordat de nieuwe lockdown inging allebei een show in Carré. S10 kwam als verrassing op het podium tijdens het optreden van Froukje, waar ze samen het nog niet uitgebrachte liedje, 'Zonder Gezicht', zongen voor het aanwezige publiek. Volgens Stien den Hollander, zoals S10 eigenlijk heet, gaat het nummer over een liefde waar je in het moment heel veel van kunt houden, maar die je in een later stadium van je leven kwijtraakt.

Jeangu
Lees ook:
Jeangu Macrooy enthousiast over songfestivalopvolger S10

De 20-jarige Froukje brak eind vorig jaar door met haar debuutsingle 'Groter Dan Ik'. Haar nummer 'Ik Wil Dansen' werd door de luisteraars van VPRO 3voor12 uitgeroepen tot Song van het Jaar 2021. Naast 'Ik Wil Dansen' bracht Froukje ook de singles 'Niets Tussen' en 'Een Teken' uit.

Zangeres
Lees ook:
Zangeres S10 met Nederlandstalig liedje naar Eurovisiesongfestival

Begin deze maand werd bekend gemaakt dat  S10 Nederland in Turijn vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival. Ze mocht daar tijdens haar bezoek aan het Glazen Huis echter nog maar weinig over zeggen.

S10 liet in onderstaande video in ieder geval weten dat ze dolblij is: 

S10 over deelname songfestival: 'Te bizar voor woorden'

04:42
Bron: ANP
Meer over